Op basis van 494 beoordelingen

Zwart-wit schilderijen

Zwart-wit canvas schilderij kopen

Zoek je een canvas schilderij in voornamelijk zwart-wit dat past in je moderne zwart-wit interieur? Bekijk dan onze collectie schilderijen met zwart-witte en grijze tinten in onze webwinkel. Er zijn zowel abstracte als figuratieve schilderijen te vinden waarin de kleur zwart in zit. Wil je een schilderij met zwart-wit in combinatie met een andere kleur? Bijvoorbeeld zwart-wit en roodtinten? Gebruik dan de kleurenfilter aan de linkerkant van de pagina, klik de gewenste kleuren aan en je ziet vanzelf een selectie schilderijen verschijnen met die specifieke kleuren.

 
schilderij New York Skyline van Ines

 

Natuurlijk zijn er ook grote en kleine zwart-wit schilderijen, schilderijen met zwarte tinten in enkele panelen, schilderijen met meerdere panelen, ofwel meerluiken. De filtermogelijkheden aan de linkerkant van elke pagina helpen je om een selectie schilderijen samen te stellen die voldoet aan je criteria.  

schilderij Red Balloon van Ines

De kleur zwart in de kunst

Er zijn natuurlijk veel verschillende tinten zwart en wit, kunstenaars gebruiken de kleuren zwart en wit vaak als achtergrondkleur maar mengen hem ook graag in allerlei andere kleuren, vooral natuurlijk grijstinten. Als je een specifieke tint zwart zoekt dan zal het even zoeken zijn om de juiste zwarte tint te vinden. De verschillende kleurinstellingen van computerschermen kunnen het ook lastig maken om de juiste zwarttint te bepalen. Soms helpt het om met behulp van de knop 'Voorbeeld in mijn interieur' in 3 handige stappen een schilderij van je keuze in je interieur te plaatsen en te bekijken of de kleuren overeenkomen.

Zwart-wit schilderij laten maken

Zoek je een bepaald soort zwart-wit schilderij maar zit het niet in onze collectie? Stuur ons dan een email, onze kunstenaars passen een kleur of een formaat van een schilderij graag aan, als dat beter bij je interieur past. Heb je ergens anders een schilderij gezien of heb je een foto van een afbeelding die je graag geschilderd wilt hebben in zwart-wit? Stuur ons de foto toe en laat ons weten wat je wensen zijn per email, je krijgt snel bericht over de mogelijkheden.

Passion - Ines

Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan direct voor je aan de slag. Vooraf krijg je uiteraard eerst een vrijblijvende prijsopgave. Eerst alle zwarte schilderijen in onze webwinkel bekijken? Klik dan op onderstaande knop en ontdek onze prachtige collectie!