Op basis van 378 beoordelingen

Kunstenaar: Zenon

Zenon

Naam:Zenon

Beschrijving:

Mensen kunnen door mijn werk hun grenzen in eigen gedachten verleggen. Met andere woorden, de kunst vertelt het verhaal aan mensen of mensen gaan door mijn kunst zelf verhalen vertellen. Ik doe alles anders. In de vier hoeken van mijn schilderijen zit vaak een vijfde hoek, die je niet kan zien. Ik verwacht van mensen, dat er vragen over mijn schilderijen worden gesteld, dat ze door de schoonheid van kracht en kleur meekijken.

Maar ik hou er ook van om te experimenteren met andere stijlen Zenonen kleuren, ik zoek de randen op om mijzelf te blijven ontwikkelen. Zo hou ik ervan om (half-)realistische en pop art-achtige portretten te schilderen en te proberen de essentie van een persoon in het schilderij tot uiting te laten komen. Wil je een specifiek portret of maatwerkschilderij laten maken, stuur dan je wensen naar Kunstvoorjou.nl en ik ga voor je aan de slag!

Zenon is geboren op 4 augustus 1973 als kind van artistieke ouders. Kunst is hem dus met de paplepel ingegoten. Hij is opgegroeid in Oekraïne maar inmiddels al weer jaren woonachting in Nederland. Zijn schilderijen zijn al vele jaren te bewonderen op nationale en internationale kunstbeurzen en galerieën. Vooral zijn soms magisch-realistisch aandoende schilderijen wekken verbazing, verwondering en maken nieuwsgierig. Maar Zenon is ook een zeer gerespecteerd portret schilder. Zenon is lid van De Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars.

Wil je meer weten over Zenon? Lees dan het boeiende interview van Walter van Steen met Zenon.

Wil je Zenon aan het werk zien in zijn atelier? Via het YouTube-kanaal van Kunstvoorjou.nl kun je filmpjes van Zenon bekijken in zijn atelier. Bekijk hier de Zenon playlist.

Schilderijen