• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Relatiegeschenken

Waarom een relatiegeschenk geven

Relatiegeschenken worden door bedrijven om diverse redenen gegeven en met een verschillend doel. Een relatiegeschenk kan als blijk van waardering worden gegeven aan medewerkers, maar kan ook als marketingtool worden ingezet voor klanten, samenwerkingspartners of distributeurs. Het krijgen van een relatiegeschenk wordt door ontvangers hooggewaardeerd. Het draagt een emotionele waarde over en roept een positieve associatie op. Van goed gekozen geschenken kunnen ontvangers jarenlang plezier hebben en dat maakt ze tot een prima middel om de relatie te verstevigen.

interieurfoto vergaderkamer met schilderij 'Stormy Ocean' van Buttner

 

Contact voor advies

Geschenk voor relaties

Geschenken voor klanten dienen als waardering voor de zakelijke relatie en ter bevordering van de loyaliteit. Het is belangrijk om een juist geschenk voor de zakelijke relatie te kiezen. Bijvoorbeeld passend bij het bedrijfsimago, de branche of een persoonlijke interesse van de ontvanger. Kunstvoorjou.nl adviseert je graag bij het maken van de juiste keuze.

Fotokunst 'Laatste Halte' van Dirk

Geschenk voor medewerkers

Een relatiegeschenk voor een medewerker wordt vaak gegeven in het kader van een bepaald event. Een eindejaar cadeau, verjaardagscadeau of bijvoorbeeld secretaressedag. Een geschenk voor een jubileum aantal dienstjaren, een nieuwe functie, een afscheid of het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Als dank voor een bijzondere bijdrage of een bijzondere prestatie voor het bedrijf. Maar ook een huwelijk, een geboorte of een nieuwe woning kan een gelegenheid zijn om de medewerker een geschenk te geven.

schilderij 'She' van Sacha

Kunst als relatiegeschenk

Een schilderij is een zeer persoonlijk geschenk. Bij de juiste keuze, afgestemd op de ontvanger, zal een schilderij als relatiegeschenk zeer hooggewaardeerd worden. Er zijn wel enige zaken die je van tevoren in overweging moet nemen. Zoals, is het schilderij bedoeld voor op het werk van de ontvanger, of om thuis op te hangen. Moet het herinneren aan een bepaald moment of tijdloos zijn. Laat Kunstvoorjou.nl je adviseren in de keuze. Vindt je een schilderij toch een te persoonlijke keuze, dan kun je ook kiezen voor een Kunstvoorjou Cadeaubon.

Maak een keuze uit onze schilderijen met behulp van de filters aan de linkerkant bij Alle Schilderijen, of neem contact op voor een vrijblijvend advies. Lees verder bij Maatwerk schilderijen als je iets exclusiefs wil.

Contact voor advies

schilderij 'Abandoned Paths' van Ines