• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Maatwerk

Maatwerk schilderijen voor bedrijven en instellingen

Kunst op kantoor, in je bedrijf of instelling inspireert zowel klanten, gasten als medewerkers. Met de juiste collectie schilderijen creëer je een sfeer waar het prettig vertoeven is. Een prettige werkomgeving zorgt voor ontspannen en gemotiveerde mensen. Kies daarom voor een collectie schilderijen passend bij de organisatie. Zoek je een schilderijen met een bepaald thema, formaat of kleurstelling en vindt je die niet terug in onze webwinkel neem dan contact met ons op en maak je wensen kenbaar.

Contact opnemen voor maatwerk

schilderij 'Den Haag Skyline' van Ines

Thema schilderijen

Kunst op het werk inspireert maar kan daarnaast ook ingezet worden ter versterking van het bedrijfsimago en de boodschap die de organisatie wil overbrengen op klanten, medewerkers, bezoekers of clienten. Zoek je een serie schilderijen binnen een bepaald thema dat past bij het bedrijfsimago vraag ons dan naar de mogelijkheden.

schilderij 'Crazy Brushes' van Ines

Maatwerk schilderijen kopen

Zoek je als bedrijf of instelling een serie schilderijen die aansluiten bij het imago of de uitstraling van de organisatie? Stuur een e-mail met je ideeën of wensen via ons contactformulier. Alle schilderijen uit onze collectie kunnen worden aangepast en nieuwe schilderijen kunnen in overleg met onze kunstenaars worden ontwikkeld.

maatwerk schilderij 'Illusions' in het atelier van Ines

Contact opnemen voor maatwerk

Factuur en BTW

Op aanvraag is het voor bedrijven en instellingen mogelijk om op factuur te betalen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze schilderijen zijn origineel en worden rechtstreeks bij de kunstenaar afgenomen. Onze verkopen vallen om die reden onder de 'marge-regeling voor de kunst' en zijn vrij van BTW. Zie voor meer informatie de website van de Belastingdienst Marge Regeling.

maatwerk vijfluik schilderij 'Summer Garden van Ines