• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Kunst op het werk

Kunst zorgt voor motivatie en inspiratie

Met een juist gekozen collectie schilderijen op kantoor, in een bedrijfsruimte, ontvangstruimte of praktijkruimte inspireer je zowel klanten, gasten, clienten als medewerkers. Je creëert een sfeer waarin het fijn werken is. Een prettige werkomgeving zorgt voor ontspannen en gemotiveerde mensen. Kunst prikkelt, maakt creatief en laat de medewerkers buiten de gebaande paden denken. Van kale en grijze muren met vergeelde posters is nog nooit iemand gelukkig geworden. Verhoog de sfeer in je organisaties met een goed gekozen selectie moderne schilderijen. Kunst communiceert op een ongedwongen manier met medewerkers, gasten en klanten. Kies daarom een collectie schilderijen voor je bedrijf passend bij de boodschap die de organisatie op bezoekers en medewerkers wil overbrengen.

Bekijk hier alle Schilderijen! 

schilderij 'In Good Company 5' van Aleksandra

Kunst en bedrijfsimago

Kunst op het werk inspireert, maar kan daarnaast ook ingezet worden ter versterking van het bedrijfsimago. Een met schilderijen verrijkte, inspirerende werkomgeving weerspiegelt de identiteit van de organisatie. Goed gekozen schilderijen kunnen het bedrijfsimago versterken en het beeld dat de organisatie wil overbrengen aan klanten, bezoekers of cliënten onderstrepen. Kunstvoorjou.nl kan op basis van een bepaald thema een serie schilderijen in elk formaat leveren. Ziet je een bepaald thema niet terug in onze webwinkel? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor maatwerk. Vergaderkamers en ontvangstruimtes hebben vaak grote muren, kies dan voor een extra groot XXL schilderij als blikvanger.

schilderij 'Crazy Brushes' van Ines

Schilderijen voor ontvangstruimte

Een ongezellige en kale ontvangstruimte is niet de beste eerste kennismaking met je organisatie. Is het belangrijk om gasten of clienten op hun gemak te stellen, dan kunnen schilderijen met mooie landschappen daar zeker voor zorgen. Is het belangrijk om klanten te laten zien dat ze bij een creatief en innovatief bedrijf zijn binnengestapt dan mogen de schilderijen meer gedurfd en uitgesprokener zijn. Zo is het voor elke situatie belangrijk om na te denken welk beeld je van de organisatie wilt scheppen voor klanten, gasten of clienten.

kantoor met schilderij 'Riders on the Storm' van James

Schilderijen voor kantoorinrichting

De inrichting van een kantoorruimte is in belangrijke mate bepalend voor de werksfeer en werkprestaties binnen een onderneming. Het verband tussen de inrichting van het kantoor en de sfeer en de prestaties is al vaak aangetoond. Zo zijn materialen, kleuren, comfort, ergonomie en de opstelling van kantoormeubilair uitermate belangrijk bij de inrichting van een kantoorruimte. Vroeger werd er in afgesloten kantoren gewerkt, nu is de trend een open setting met flexibele werkplekken. Dat stelt ook andere eisen aan de inrichting van kantoorruimtes en de creatie van een prettige werkomgeving.

schilderij 'Luminaire Blue' van Buttner

Bekijk hier alle Schilderijen! 

Feng Shui en schilderijen

Niet alleen de toename van medewerkers uit het verre oosten zorgen voor een interesse in Feng Shui, maar ook de belangstelling in onze westerse wereld naar oosterse levenswijzen gericht op ontspanning, spiritualiteit en natuur. Maar wat zijn nu de belangrijkste zaken om rekening mee te houden als je Feng Shui wil toepassen op het werk in combinatie met schilderijen?

kantoor met schilderij 'Regatta' van Ines

Het is belangrijk dat de Feng Shui van je kantoor, werkplek thuis of andere werkruimtes goed is, je brengt er tenslotte een belangrijk deel van je leven door. Hang sterke schilderijen op om de energie extra kracht te geven. Door het zien van de kracht van bijvoorbeeld bergen of indrukwekkend landschappen krijgt je eigen energie extra kracht. Scherpe hoeken die op je gericht zijn geven in de Feng Shui verstoorde energie en moeten verzacht worden. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een plant of een mooi kunstwerk te plaatsen of een schilderij op te hangen. Ga niet met je rug naar een muur of deur zitten, Feng Shui zegt dat de energie naar je toe moet stromen. Een goed uitzicht houdt je alert en uitzicht op een mooi schilderij geeft je inspiratie.

Fotokunst 'Laatste Halte' van Dirk Wiersma

Houd je thuiswerkplek ver uit de buurt van je slaapkamer. Werken in de buurt van waar je slaapt veroorzaakt slechte energie. Het is beter is om een goede afstand tussen je persoonlijke en zakelijke leven te houden. Dat doe je door een fysieke afstand te creëeren tussen werk en privé.

Schilderijen voor in de horeca

Zoek je schilderijen voor je restaurant die passen bij de uitstraling of het thema? Kunstvoorjou.nl heeft een grote collectie kleurrijke moderne schilderijen waaruit je kunt kiezen. Mis je een bepaald thema? Laat het ons weten, alles is mogelijk. Ook aanpassingen, bijvoorbeeld qua formaat, zijn in overleg met de kunstenaar zeker mogelijk. Neem contact op met ons en wij zorgen voor een passende collectie schilderijen waarover je gasten niet uitgesproken zullen raken!

Met een goed gekozen schilderij verhoog je direct de sfeer in je horecabedrijf. Schilderijen geven gasten een warm gevoel en helpt ze ontspannen. Kan je eetcafé wel wat kleur gebruiken, kies dan voor een vrolijk kleurrijk figuratief schilderij en verras je gasten met een mooi uitzicht. Wil je een mooie grote abstracte eyecatcher aan de muur in je grand cafe? Wij hebben het schilderij dat je zoekt, kijk ook eens bij de XXL schilderijen.

interieurfoto schilderij 'Turquoise Skies' van Sacha

Schilderijen voor op het werk kopen

De schilderijen in onze webwinkel zijn allemaal geschilderd door zeer getalenteerde Europese kunstenaars. Wij verkopen alleen originele kunst van de kunstenaar zelf. Zoek je schilderijen in een bepaalde stijl, kleur of formaat gebruik dan de filters aan de linkerkant bij Alle schilderijen.

Vindt je het moeilijk om een schilderij te kiezen dat past? Gebruik dan de optie om het schilderij in je eigen kantoor te plaatsen in 3 makkelijke stappen. Klik bij het schilderij op ‘Voorbeeld in mijn interieur’ en volg de stappen. Zoek je een specifieke collectie schilderijen voor in je bedrijf of instelling? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je kosteloos bij de samenstelling van een passende schilderijencollectie.

interieurfoto ontvangstruimte met schilderij 'Den Haag Skyline' van Ines

Factuur en BTW

Op aanvraag is het voor bedrijven mogelijk om op factuur te betalen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze schilderijen zijn origineel en worden rechtstreeks bij de kunstenaar afgenomen. Onze verkopen vallen om die reden onder de 'margeregeling voor de kunst' en zijn vrij van BTW. Zie voor meer informatie de website van de Belastingdienst - Marge regeling. Sommige kunstwerken, zoals de bronzen beeldjes, hebben wel BTW, die wordt direct op de factuur aangegeven bij bestelling.

Bekijk hier alle Schilderijen!