Op basis van 484 beoordelingen

Vrolijke schilderijen

Kleurrijke schilderijen

Mensen worden vooral vrolijk van schilderijen met heldere stralende kleuren die vooral mooi tot uiting komen op een witte achtergrond. Veel rood, geel en oranje toveren een glimlach op je gezicht en geven je een fijn gevoel. Onbewust beïnvloeden kleuren je humeur. Het beste is een combinatie van ‘warme’ en ‘koude’ kleuren. Vooral gele en oranje kleuren in je woonkamer lijkt wel vrolijk maar maakt je ook onrustig. Groen, blauw of zelfs bruin brengen de kleuren in je interieur beter in balans. Kijk daarom goed naar je hele woonkamer en probeer bijvoorbeeld donkere hoeken op te fleuren met kleurrijke vrolijke schilderijen. Schilderijen kunnen voor een belangrijk deel de sfeer in je interieur bepalen. Als je voor een vrolijk schilderij kiest dan krijgt je woonkamer ook iets vrolijks en levendigs.

Bekijk hier alle Vrolijke Schilderijen!

schilderij We are Family van Ines

Vrolijke schilderijen

Schilderijen van mensen of dieren in stralende kleuren maken iedereen blij. Onze vrolijke, kleurrijke schilderijen maken elk interieur tot een gezellige persoonlijke ruimte. Je kiest misschien een schilderij van je eigen huisdier of van je favoriete huisdier, in ieder geval zal het schilderij elke ochtend weer een glimlach op je gezicht toveren als je er langs loopt. Ze zijn er in allerlei formaten, van heel realistisch tot bijna abstract, van aardetint tot super kleurig.

schilderij Three Girls van Ines 

Gezellige schilderijen

Mensen zijn gezelligheidsdieren. De leukste herinneringen hebben we aan gelegenheden waar we met meerdere mensen een fijne tijd hebben gehad. Een verjaardagsfeest, een vakantie of gewoon een middagje in het park met de kinderen. Figuratieve schilderijen van mensen die elkaar ontmoeten en een gezellige tijd hebben, spreken ons om die reden enorm aan. We kunnen ons verplaatsen in die situatie en herinneren ons momenten waarbij we een soortgelijke belevenis hadden. Dit type wanddecoraties zorgt er dan ook voor dat we er met veel plezier naar kijken. We worden zelf ook vrolijk van schilderijen met mensen die een leuke tijd hebben.

Vindt je het moeilijk om een vrolijk schilderij te kiezen dat in je interieur past? Gebruik dan de mogelijkheid om het schilderij van je keuze in je eigen interieur te plaatsen in 3 makkelijke stappen. Klik aan de rechterkant bij elk schilderij op Voorbeeld in mijn interieur. Zoek je een collectie abstract schilderijen voor in je bedrijf? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je kosteloos bij de samenstelling van een passende schilderijen-collectie.

Bekijk hier alle Vrolijke Schilderijen!

schilderij Many People van Ines