Op basis van 384 beoordelingen

Vrolijke schilderijen

Kleurrijke schilderijen

Mensen worden vooral vrolijk van schilderijen met heldere stralende kleuren die vooral mooi tot uiting komen op een witte achtergrond. Veel rood, geel en oranje toveren een glimlach op je gezicht en geven je een fijn gevoel. Onbewust beinvloeden kleuren je humeur. Het beste is een combinatie van ‘warme’ en ‘koude’ kleuren. Vooral gele en oranje kleuren in je woonkamer lijkt wel vrolijk maar maakt je ook onrustig. Groen, blauw of zelfs bruin brengen de kleuren in je interieur beter in balans. Kijk daarom goed naar je hele interieur en probeer bijvoorbeeld donkere hoeken op te fleuren met kleurrijke vrolijke schilderijen. Schilderijen kunnen voor een belangrijk deel de sfeer in je interieur bepalen. Als je voor een vrolijk schilderij kiest dan krijgt je woonkamer ook iets vrolijks en levendigs.

Bekijk hier alle Schilderijen!

Oskar, the Blue Dog - Ines

Vrolijke dieren schilderijen

Schilderijen van dieren in stralende kleuren maken iedereen blij. De vrolijke schilderijen van onze huisdieren maken elk interieur tot een gezellige persoonlijke ruimte. Je kiest mischien een schilderij van je eigen huisdier of van je favoriete huisdier, in iedergeval zal het schilderij elke ochtend weer een glimlach op je gezicht toveren als je er langs loopt. Ook de zogenaamde boerderij-dieren zijn erg geliefd. Denk aan bijvoorbeeld paarden, koeien, kippen en hanen schilderijen, maar ook wilde dieren zoals apen, leeuw, tijger of olifant. Ze zijn er in allerlei varianten, van heel realistisch tot bijna abstract, van aardetint tot super kleurig dierenschilderij.

Horen, Zien en Zwijgen - Zenon

Gezellige schilderijen

Mensen zijn gezelligheidsdieren. De leukste herrinneringen hebben we aan gelegenheden waar we met meerdere mensen een fijne tijd hebben gehad. Een verjaardagsfeest, een vakantie of gewoon een middagje in het park met de kinderen. Figuratieve schilderijen van mensen die elkaar ontmoeten en een gezellige tijd hebben, spreken ons om die reden enorm aan. We kunnen ons verplaatsen in die situatie en herinneren ons momenten waarbij we een soortgelijke belevenis hadden. Dit type schilderijen zorgt er dan ook voor dat we er met veel plezier naar kijken. We worden zelf ook vrolijk van schilderijen met mensen die een leuke tijd hebben.

Bekijk hier alle Schilderijen!

Many People - Ines