• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Voorbeeld in je interieur

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe een mooi schilderij er in je eigen interieur uit zal zien? Kunstvoorjou.nl heeft een unieke tool ontwikkeld waarmee je in 3 stappen het schilderij van je keuze in een foto van je interieur plaatst. Weten hoe het werkt? Lees hieronder hoe je heel eenvoudig je favoriete schilderij 'virtueel' in je woonkamer kunt hangen.

Schilderij kiezen

Zoek in onze webwinkel eerst een schilderij wat je aanspreekt. Ben je benieuwt hoe het zal staan in je woonkamer? Klik dan op de blauwe knop aan de rechterkant van het scherm: 'Voorbeeld in mijn interieur'. We hebben het schilderij Flower Meadow van Ines even als voorbeeld gekozen.

productpagina

 

Stap 1. upload je woonkamer

Je ziet vervolgens een scherm waar je gevraagd wordt om een foto van je woonkamer te uploaden. Maak dus een foto van de plaats waar je je nieuwe schilderij wilt gaan ophangen. Maak de foto recht van voren, dus niet schuin. Neem hem ruim zodat je goed kunt beoordelen hoe het schilderij uitkomt qua hoogte en breedte. Zet de foto in je smartphone, laptop, computer of tablet, wat je makkelijk vindt, en zoek de foto via de knop 'Selecteer de foto' in de tool.

 

upload je woonkamer

 

woonkamer met lege muur

 

Stap 2. Bepaal de grootte

Om ervoor te zorgen dat het schilderij in de juiste verhouding in je woonkamer wordt geplaatst is het nodig om van een bepaald object in de foto de juiste maat op te geven, door met je muis een (rode) streep te trekken. Bijvoorbeeld de maat van een zitkussen op de bank in centimeters. Klik in dit scherm op 'Ga aan de slag' om de maat op te kunnen geven. In dit voorbeeld hebben we gekozen voor de maat van het zitkussen, zijnde 80 cm.

 

stap 2: bepaal de grootte

 

Stap 3. Geef de afmetingen op 

Zodra je de lijn hebt getrokken, en de muis los laat, ga je direct naar stap 3. In dit scherm type je de maat in centimeters in het witte vlak en klik je op opslaan.

 

maat kussen

 

Hoera, het schilderij hangt in je interieur!

En direct zie je het schilderij van je keuze in je woonkamer verschijnen. Je kunt met je muis het schilderij naar links, rechts, boven of beneden schuiven, zodat het helemaal op de juiste plek hangt. En ziet het er mooi uit? Lijkt het toch te groot of te klein, lees dan eerst de blog Schilderijen ophangen 2 met tips over hoe de juiste maat van een schilderij te bepalen.

 

woonkamer met schilderij

 

Garantie en retourrecht

Twijfel je nog steeds en zou je het schilderij toch liefst eerst in handen hebben? Ook geen probleem. Als je een schilderij besteld heb je altijd 2 weken wettelijk retourrecht. Dus als het niet bevalt, om wat voor reden dan ook, dan kun je het schilderij gewoon terugsturen en ontvang je het volledige aankoopbedrag retour. Lees hier meer over het retourrecht. Het wettelijk retour recht is een consumentenrecht en niet van toepassing voor bedrijven en instellingen.

Heb je maatwerk wensen?

Wil je het schilderij van je keuze in een andere maat of misschien wel met iets andere kleuren of aangepaste voorstelling? Geen probleem, bijna alles kan, ga naar de pagina Schilderij op maat en lees meer over de mogelijkheden en stuur ons een e-mail met je wensen.