• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Retourneren

Toch niet tevreden met je kunstwerk, geen probleem. Je mag je kunstwerk binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen, aan ons terugsturen. We zorgen er dan voor dat je betaling binnen 7 dagen na retour ontvangst wordt teruggestort.

Je mag je kunstwerk aan ons terugsturen door gebruik te maken van het Modelformulier voor Herroeping, dat vindt je hieronder. Maar dat is niet verplicht, een telefoontje of email naar onze klantenservice is ook voldoende. Je krijgt van ons een bevestiging dat we je retour-melding ontvangen hebben. Zou je het schilderij liever in een andere maat willen hebben of in een iets andere kleurstelling, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Modelformulier voor Herroeping

Je kunt het schilderij of ander kunstwerk in originele staat, compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking terugsturen naar het onderstaande adres. Vergeet niet de ophangbeugels en eventuele promotionele artikelen mee terug te sturen. De kosten voor verzending zijn voor eigen rekening. Wij adviseren om hiervoor gebruik te maken van DPD of PostNL, of vanuit Belgiƫ Goedkooppakket.be, die rekenen over het algemeen de laagste verzendkosten. Stuur ons altijd de tracking- of pakketcode, dan zorgen wij ervoor dat er iemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen.

Bij maatwerk aanpassingen, maatwerk opdrachten en portretten in opdracht vervalt het retourrecht. Het wettelijk retourrecht is een consumenten-recht en niet van toepassing voor bedrijven en instellingen.

Kunstvoorjou.nl BV
Chopinstraat 31
4837BD BREDA
Nederland

Email: info@kunstvoorjou.nl