Op basis van 344 beoordelingen

Garantie

Pas als je blij en trots je nieuwe schilderij aan familie en vrienden laat zien zijn wij tevreden. Daarom krijgt je bij ons een 100% tevredenheidsgarantie! Niet goed is bij ons altijd geld terug. We rekenen geen verzendkosten binnen Nederland en Belgie, schilderijen worden gratis toegezonden en je hebt na ontvangst van je schilderij altijd twee weken retourrecht. Zonder opgaaf van redenen!

Is er ook maar iets wat je dwars zit of wat je tegenvalt, neem direct contact op met onze klantenservice en wij gaan ervoor zorgen dat je alsnog helemaal blij wordt. Als je het schilderij onverhoopt niet mooi vindt, stuur het terug in de zichtperiode of laat ons weten hoe we je alsnog gelukkig kunnen maken met een schilderij van Kunstvoorjou.nl. Niet twijfelen, gewoon doen!

Onze schilderijen worden met Uv-bestendige acrylverf geschilderd of met olieverf met een beschermlaag. De kleuren zullen dus zeker niet dof worden. Een schilderij in de volle zomerzon hangen is echter nooit een goed idee, probeer het schilderij enigszins te beschermen tegen een te hete zon. Mocht er na verloop van tijd toch een kleurverschil optreden neem dan contact op met onze klantenservice.

Het houten frame waarop het canvas is gespannen in onbehandeld hout. Hout is een natuurlijk materiaal en incidenteel is het mogelijk dat het enigszins krom trekt. Zorg er dus voor dat je het schilderij niet op een vochtige muur hangt. Mocht het frame toch kromtrekken, neem dan direct contact op met onze klantenservice.