• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Garantie

Pas als je blij en trots je nieuwe schilderij of ander kunstwerk aan familie en vrienden laat zien zijn wij tevreden. Daarom krijgt je bij ons een 100% tevredenheidsgarantie! Niet goed is bij ons altijd geld terug. We rekenen geen verzendkosten binnen Nederland en BelgiĆ«, schilderijen worden gratis toegezonden en je hebt na ontvangst van je kunstwerk altijd twee weken retourrecht. Zonder opgaaf van redenen! Let op; het retourrecht is niet van toepassing op bedrijven en bij maatwerkopdrachten.

Is er ook maar iets wat je dwars zit of wat je tegenvalt, neem direct contact op met onze klantenservice en wij gaan ervoor zorgen dat je alsnog helemaal blij wordt. Als je het kunstwerk onverhoopt niet mooi vindt, stuur het terug in de zichtperiode of laat ons weten hoe we je alsnog gelukkig kunnen maken met een kunstwerk van Kunstvoorjou.nl. Niet twijfelen, gewoon doen!

De schilderijen worden met Uv-bestendige acrylverf geschilderd. Ook de fotokunst is UV-bestendig. De kleuren van je kunstwerk zullen dus zeker niet dof worden. Een schilderij of fotokunst in de volle zon hangen is echter nooit een goed idee, probeer het schilderij enigszins te beschermen tegen direct zonlicht.

Wij doen onze uiterste best om de kunstwerken in topconditie af te leveren. Toch kan het incidenteel voor komen dat een kunstwerk beschadigd raakt tijdens de verzending. Maak direct melding van de schade bij onze klantenservice en stuur foto's mee. Wij zullen kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Gaat er toch iets niet helemaal zoals gepland maak dan je klacht eerst kenbaar bij ons door een email te sturen via het contactformulier. Uiteraard zorgen we ervoor dat elke klacht zo snel mogelijk wordt opgelost, daar staan wij voor! Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, staat het je vrij om je klacht via dit platform te deponeren.