• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Bezorging

 

Gratis bezorging

De bezorging van je kunstwerk is bij Kunstvoorjou.nl altijd gratis binnen Nederland en België. De pakketbezorgers leveren meestal wel op de waddeneilanden, informeer voor de zekerheid vooraf. Omstandigheden kunnen uiteraard tot vertraging leiden. Retourzendingen kunnen veelal alleen op het vasteland worden ingeleverd. Neem voor bezorging buiten Nederland en België contact met ons op en informeer naar kosten en voorwaarden.

Alleen indien je een extra groot maatwerk schilderij besteld kan het zijn dat er extra transportkosten worden berekend. Dat wordt door ons altijd vooraf aangegeven!

Bezorgtijd

Zodra je bestelling van een schilderij is afgerond gaat de betreffende kunstenaar aan het werk en wordt je schilderij gemiddeld binnen 10 werkdagen bezorgd. Het schilderij wordt speciaal voor je vervaardigd en heeft tijd nodig om te drogen voor het verstuurd kan worden. Indien er spoed geboden is vanwege een verjaardag, huwelijk of jubileum, neem dan telefonisch contact met ons op. Het kan incidenteel voorkomen dat de bezorgtijd door bijvoorbeeld vakantie of ziekte van de kunstenaar iets oploopt. Wij proberen je daar zo goed mogelijk van op de hoogte te houden. Voor fotokunst is natuurlijk een ander productieprocede van toepassing, de levertijd is echter gelijk aan de schilderijen. Andere kunstwerken zoals de bronzen beeldjes hebben we meestal op voorraad en kunnen dus sneller geleverd worden.

Pakketbezorger

De pakketbezorgers DPD, PostNL en UPC verzorgen alle leveringen voor Kunstvoorjou.nl. Zij bezorgen je kunstwerk op het aangegeven bezorgadres, je kunt ook eventueel het adres van een familielid of van je kantoor opgeven. Vooraf ontvang je een trackingcode zodat je de bestelling kunt volgen en eventueel andere bezorgafspraken met de pakketbezorger kunt maken.

Beschadiging

Helaas komt het incidenteel weleens voor dat een pakket tijdens het transport beschadigd raakt. Controleer het pakket dus altijd op beschadigingen bij bezorging. Twijfel je ook maar enigszins vraag dan altijd om een schadeformulier aan de bezorger, en maak foto’s van de beschadigingen. Stuur alles aan ons op en wij zorgen dat je zo snel mogelijk een nieuw onbeschadigd kunstwerk krijgt.