• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Betaalmogelijkheden

Kunstvoorjou.nl biedt een grote hoeveelheid aan betaalmogelijkheden in samenwerking met betaalprovider Buckaroo en Riverty-Afterpay.

Gebruik je internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDeal de gemakkelijkste manier van betalen op internet. Betalen met iDEAL is bij Kunstvoorjou.nl altijd gratis!


Bij Kunstvoorjou.nl zijn creditcards van o.a. MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders altijd welkom. Je gegevens worden via een SSL-beveiligde server superveilig verwerkt. Betalen met je creditcard is bij Kunstvoorjou.nl altijd gratis!


Speciaal voor onze Belgische klanten bieden we ook Bancontact Mister Cash aan als betaalmethode. Ook betaling met de Bancontact Mobiel app is mogelijk. Net zo veilig als iDEAL in Nederland en betalen met Bancontact Mister Cash is bij Kunstvoorjou.nl altijd gratis!


Je kunt er ook voor kiezen om het orderbedrag zelf handmatig over te maken. Dat duurt wel langer en vraagt meer tijd als bijvoorbeeld iDEAL. Voor Nederland kost de verwerking circa 2 werkdagen en voor Belgie circa 5 werkdagen. Pas na ontvangst van de overboeking wordt je bestelling in behandeling genomen. Ook betalen met een Bankoverschrijving is bij Kunstvoorjou.nl gratis!


Als je beschikt over een PayPal account dan kun je ook voor deze betaaloptie kiezen. PayPal biedt aankoopbescherming en betalen met PayPal is binnen de EU altijd gratis.

 


Riverty-AfterPay Nederland voert voor Kunstvoorjou.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty-AfterPay. Met de Riverty-AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty-AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty-AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty-AfterPay een gegevenscontrole uit. Riverty-AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty-AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty-AfterPay. Voor meer informatie en betaalvoorwaarden verwijzen wij je door naar Riverty-Afterpay. Let op, betalen met Riverty-AfterPay is alleen beschikbaar voor in Nederland en BelgiĆ« woonachtige klanten, lees de betaalvoorwaarden per land! Riverty-Afterpay is alleen beschikbaar voor particulieren.