Op basis van 319 beoordelingen

Betaalmogelijkheden

Kunstvoorjou.nl biedt een grote hoeveelheid aan betaalmogelijkheden in samenwerking met Buckaroo. Zowel vooraf als achteraf betalen is mogelijk. Voor bedrijven is het mogelijk om, op aanvraag, ook op factuur te bestellen.

Gebruik je internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDeal de gemakkelijkste manier van betalen op internet. Betalen met iDEAL is bij Kunstvoorjou.nl altijd gratis!


Bij Kunstvoorjou.nl zijn creditcards van o.a. MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders altijd welkom. Je gegevens worden via een SSL-beveiligde server superveilig verwerkt. Betalen met je creditcard is bij Kunstvoorjou.nl altijd gratis!


Speciaal voor onze Belgische klanten bieden we ook Bancontact Mistercash aan als betaalmethode. Net zo veilig als iDEAL in Nederland en betalen met Bancontact MisterCash is bij Kunstvoorjou.nl altijd gratis!


Je kunt er ook voor kiezen om het orderbedrag zelf handmatig over te maken. Dat duurt wel langer en vraagt meer tijd als bijvoorbeeld iDEAL. Voor Nederland kost de verwerking circa 2 werkdagen en voor Belgie circa 5 werkdagen. Pas na ontvangst van de overboeking wordt je bestelling in behandeling genomen. Ook betalen met een Bankoverschrijving is bij Kunstvoorjou.nl gratis!


Achteraf betalen kan ook met AfterPay. Ben je nog niet bekend bij Afterpay dan kan je tot maximaal € 350,- bestellen, ben je bekend bij AfterPay dan tot maximaal € 750,-. AfterPay controleert eerst je gegevens voordat de bestelling geaccepteerd wordt. Hierdoor kan de levering iets langer duren. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden door Afterpay, dan kun je altijd nog gebruik maken van de andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen we je door naar Afterpay. Let op, betalen met AfterPay kost € 0,99 per bestelling en is alleen beschikbaar voor in Nederland woonachtige klanten!


Kies je ervoor om het schilderij van je keuze eerst op een van de ophaalpunten te komen bekijken dan is het ook mogelijk om ter plaatse met PIN te betalen. Contante betaling is niet mogelijk. Bezichtiging alleen op afspraak!