Op basis van 383 beoordelingen

Schilderij Artiesten & Filmsterren

Onze idolen op een schilderij

Van jongs af aan hebben we helden, idolen en rolmodellen. In de puberteit hangen onze slaapkamers er vol mee. Als we ouder worden dan blijven er altijd een paar figuren over die zo'n indruk op ons hebben gemaakt dat we ze blijven waarderen. Een poster aan de muur is dan not-done. Maar een schilderij van die beroemde persoon, indrukwekkende muzikant, prachtige filmster, popster, danser of andere beroemdheid is natuurlijk een prachtige manier om te laten zien door wie je nog steeds geïnspireerd wordt.

Op elke schilderij pagina staat rechts de knop 'Voorbeeld in je interieur' je kunt daar in 3 eenvoudige stappen het schilderij van je keuze in een foto van je interieur plaatsen. zo zie je snel of het past. Zoek je een schilderij van een bepaalde artiest, filmster of andere beroemdheid? Of heb je een mooie foto van je idool die je graag nageschilderd zou willen hebben? Stuur ons een e-mail en wij laten je direct weten wat de mogelijkheden zijn! 

Wil je eerst inspiratie opdoen voordat je een schilderij kiest, lees dan eerst de blogs van onze vaste interieur bloggers. Ook vindt je hier tips over het bepalen van de maat van je schilderij en hoe je een schilderij kunt ophangen. Bekijk ook de ingestuurde foto's van onze klanten bij Binnenkijkers, altijd leuk om te zien welke keuzes zij gemaakt hebben.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren