Op basis van 325 beoordelingen

Nieuwe schilderijen

Nieuw in onze webshop!

De collectie schilderijen van Kunstvoorjou.nl wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe kunstwerken van de aangesloten kunstenaars. Hier zie je schilderijen die onlangs nieuw zijn toegevoegd aan onze collectie. Na een tijdje verdwijnen de schilderijen uit de categorie Nieuw en zijn ze te vinden onder de verschillende specifieke categorieën.

Bij het maken van nieuwe schilderijen laten onze kunstenaars zich mede inspireren door de nieuwste interieur trends, actuele thema's en laatste trendkleuren. Maar natuurlijk is de eigen stijl en inspiratie van de kunstenaar altijd leidend bij het maken van nieuwe kunstwerken.

Ben je op zoek naar een bepaald soort schilderij, gebruik dan de filters aan de linkerkant van de pagina, of gebruik het zoek-veld hierboven. Mis je een bepaald soort schilderijen, bepaalde onderwerpen, stijlen of kleuren, laat het ons dan weten. In overleg met onze kunstenaars bekijken we of we je kunnen helpen.

Wil je eerst inspiratie opdoen voordat je een schilderij kiest dat bij je interieur past, lees dan eerst de blogs van onze vaste interieur bloggers. Ook vindt je hier tips over het bepalen van de maat van je schilderij en hoe je een schilderij kunt hangen. Bekijk ook de ingestuurde foto's van onze klanten bij Binnenkijkers, altijd leuk om te zien welke keuzes zij gemaakt hebben.