Nieuwe schilderijen

37 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Pagina

37 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Pagina

Nieuw in onze webwinkel!

De collectie schilderijen van Kunstvoorjou.nl wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe kunstwerken. Hier zie je schilderijen die onlangs nieuw zijn toegevoegd aan onze collectie. Na een tijdje verdwijnen de schilderijen uit de categorie Nieuw en zijn ze te vinden onder de verschillende specifieke categorieën.

Ben je op zoek naar een bepaald soort schilderij, gebruik dan de filters aan de linkerkant, of gebruik het zoek-veld hierboven. Mis je een bepaald soort schilderijen, bepaalde onderwerpen, stijlen of kleuren, stuur ons een email met je vraag.

Op elke schilderij pagina staat rechts de knop 'Voorbeeld in je interieur' je kunt daar in 3 eenvoudige stappen het schilderij van je keuze in een foto van je interieur plaatsen. zo zie je snel of het past.

Wil je eerst inspiratie opdoen voordat je een schilderij kiest dat bij je interieur past, lees dan eerst de blogs van onze vaste interieur en kunst bloggers. Ook vindt je hier tips over het bepalen van de maat van je schilderij en hoe je een schilderij kunt ophangen. Bekijk ook de ingestuurde foto's van onze klanten bij Binnenkijkers, altijd leuk om te zien welke keuzes zij gemaakt hebben.