• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!
Actieve filters
  1. Kleur
    groen
  2. Kunstenaar
    James .

Moderne schilderijen

We konden geen producten vinden welke matchen met de selectie.

Kleurrijk modern schilderij

Moderne kunst probeert op onderzoek uit te gaan naar vorm, kleur en ruimte. Zo zie je dat er in de meeste moderne schilderijen vooral gespeeld wordt met abstracte vormen en kleuren. Zoek je iets speciaals, gebruik dan de filtermogelijkheden aan de linkerkant of het zoek-veld hier rechtsboven.

In de grote collectie moderne schilderijen in onze galerie zijn allerlei stijlen uit de moderne kunst terug te vinden. Kleurrijke figuratieve schilderijen van Ines, James en Irina of de meer ingetogen moderne kunst van SachaButtner en Aleksandra. Bekijk ze alemaal en laat de schilderijen op je inwerken, je zult merken dat je uiteindelijk verliefd zult worden op een specifiek schilderij dat je aanspreekt.

Op elke schilderij pagina staat rechts de knop 'Voorbeeld in je interieur' je kunt daar in 3 eenvoudige stappen het schilderij van je keuze in een foto van je interieur plaatsen. zo zie je snel of het past.

Wil je eerst inspiratie opdoen voordat je een schilderij kiest, lees dan eerst de blogs van onze vaste interieur bloggers. Ook vindt je hier tips over het bepalen van de maat van je schilderij en hoe je een schilderij kunt ophangen.