Hout kunst wanddecoratie

10 resultaten

|
Aflopende Volgorde
  1. Eksi
  2. Joanna
  3. Lena
  4. Freja
  5. Anna
  6. Grace
  7. The Desert
  8. Petra
  9. Nana
  10. Manuela

10 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Natuurlijke decoratieve houten kunstwerken zijn een nieuwe trend in wandecoratie. Deze opvallend 3D vormgegeven muurdecoratie is in veel interieur stijlen toe te passen. Of je nu een modern of industrieel interieur hebt, houten wanddecoraties kunnen altijd. Natuurlijke elementen, zoals hout, geven je interieur een warme uitstraling en creeren een ontspannen sfeer. Kies je favoriete vormgeving en passende kleurstelling en geef je interieur een natuurlijke boost. Alle houten wanddecoraties hebben een ophanghaakje of ophangbeugel en zijn dus klaar om direct op te hangen.

Natuurlijk zijn onze houten kunstwerken gemaakt door kunstenaars en niet in grote oplagen in een fabriek geproduceerd. Heb je dus wensen qua vormgeving, formaat of kleur, laat het ons weten. In samenspraak met de kunstenaar kunnen we je dan een passend voorstel doen. Wil je per seizoen wisselen qua kleurstelling, bijvoorbeeld in de zomer naturel en in de winter een warme kleur, kies dan twee houten kunstwerken in hetzelfde formaat, zodat je makkelijk kan wisselen.

Op elke product pagina staat rechts de knop 'Voorbeeld in je interieur' je kunt daar in 3 eenvoudige stappen de houten wanddecoratie van je keuze in een foto van je interieur plaatsen. zo zie je snel of het past.

Wil je eerst inspiratie opdoen voordat je een houten wanddecoratie kiest dat bij je interieur past, lees dan eerst de blogs van onze vaste interieur en kunst bloggers. Ook vindt je hier tips over het bepalen van de maat van je houten wandecoratie en hoe je het kunt ophangen. Bekijk ook de ingestuurde foto's van onze klanten bij Binnenkijkers, altijd leuk om te zien welke keuzes zij gemaakt hebben.