Fotokunst schilderijen

12 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Grieks Klooster
 2. Paardenbloem
 3. Malachite
 4. Under the Volcano
 5. Desert Thombstones
 6. Breaking the Waves
 7. White Sands Desert
 8. Melkhuisje
 9. Koolzaad
 10. Hangbrug
 11. Laatste Halte

12 resultaten

|
Aflopende Volgorde

Fotokunst op aluminium-dibond

In de categorie fotokunst kun je prachtige kunstzinnige foto's vinden in diverse thema's. Foto's van mensen, dieren, landschappen en steden. Sommige foto's zijn zeer realistisch, andere foto's lijken bijna abstracte kunstwerken. De fotokunst bij Kunstvoorjou.nl wordt geleverd op aluminium-dibond. Dit materiaal heeft twee aluminium buitenlagen met tussenin een polyethyleen kernlaag die UV-werend is. Het aluminium is uiteraard niet zichtbaar. De foto's worden afgedrukt op een hoge kwaliteit fine-art papier (Hahnemuhle) in mat en met een beschermende coating, Vervolgens wordt de foto onzichtbaar verlijmd op de dibond plaat. Aan de achterkant is een aluminium ophangsysteem bevestigd, waarmee je de foto 'zwevend' kunt ophangen. De stevige dibond plaat buigt niet door. Hiermee leveren we een hoge kwaliteit foto op dibond die je vele jaren plezier zal geven. 

Wil je eerst inspiratie opdoen voordat je een schilderij kiest, lees dan eerst de blogs van onze vaste interieur bloggers. Ook vindt je hier tips over het bepalen van de maat van je schilderij en hoe je een meerluik schilderij kunt ophangen.

Op elke foto pagina staat rechts de knop 'Voorbeeld in je interieur' je kunt daar in 3 eenvoudige stappen de fotokunst van je keuze in een foto van je interieur plaatsen. zo zie je snel of het past.

Wil je eerst inspiratie opdoen voordat je fotokunst kiest die bij je interieur past, lees dan eerst de blogs van onze vaste interieur en kunst bloggers. Ook vindt je hier tips over het bepalen van de maat van je fotokunst schilderij. Bekijk ook de ingestuurde foto's van onze klanten bij Binnenkijkers, altijd leuk om te zien welke keuzes zij gemaakt hebben.