Op basis van 329 beoordelingen

Figuratieve schilderijen

Schilderijen met herkenbare voorstellingen

De term figuratief wordt gebruikt om kunst te beschrijven die op een realistische manier de mens, zijn omgeving of de natuur weergeven. Onder deze categorie zijn verschillende stromingen te vinden, zoals realisme, magisch-realisme en fotorealisme. Portretten van mensen, artiesten en filmsterren, schilderijen van vrouwen in een Afrikaans landschap, spelende kinderen in het park. Schilderijen van bloemen en bomen, schilderijen van vrolijke dieren en prachtige skylines van wereldberoemde steden. Figuratieve kunst heeft veel te bieden!

Zoek je iets specifieks kijk dan bijvoorbeeld onder de thema's Landschappen, DierenSkyline & Steden of Artiesten en Filmsterren. De vaak vrolijke en kleurrijke figuratieve schilderijen zijn zeer geschikt voor elk moderne interieur. Al is de voorstelling bij figuratieve kunst meestal wel herkenbaar, toch kun kan je veel kijkgenot beleven aan een figuratief schilderij. Zeker de magisch-realistische schilderijen van Zenon zetten je fantasie in werking en wordt je regelmatig op het verkeerde been gezet.

Bij alle figuratieve schilderijen zijn de zijkanten van de het schilderij meegeschilderd, je kunt ze dus direct ophangen aan de gratis meegeleverde ophangbeugel.