Op basis van 375 beoordelingen

Dieren schilderijen

Populaire schilderijen van dieren

Schilderijen van dieren zijn erg populair. Schilderijen van huisdieren zoals hond, kat, goudvis of papegaai. Schilderijen van boerderijdieren zoals koe, paard, kip of haan. Maar ook schilderijen van dieren in het wild zoals hert, olifant, zebra, leeuw, tijger, giraffe, vlinders en vogels. Je vindt bij ons leuke half-abstracte en abstracte dierenschilderijen. Ben je op zoek naar een specifiek dierenschilderijen en kun je het niet vinden? Stuur ons een bericht en laat ons je wensen weten.

Op elke schilderij pagina staat rechts de knop 'Voorbeeld in je interieur' je kunt daar in 3 eenvoudige stappen het schilderij van je keuze in een foto van je interieur plaatsen. zo zie je snel of het past.

Wil je eerst inspiratie opdoen voordat je een schilderij kiest, lees dan eerst de blogs van onze vaste interieur bloggers. Ook vindt je hier tips over het bepalen van de maat van je schilderij en hoe je een schilderij kunt ophangen. Bekijk ook de ingestuurde foto's van onze klanten bij Binnenkijkers, altijd leuk om te zien welke keuzes zij gemaakt hebben.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren