Op basis van 436 beoordelingen

Abstracte schilderijen

Uitdagend abstract schilderij

Abstracte kunst probeert met behulp van kleuren, lijnen en vormen de kijker uit te dagen om zelf iets te zien in het schilderij. Uiteindelijk gaat het er niet om wat het voorstelt maar welk gevoel een abstract schilderij bij je oproept. Laat je meevoeren in je fantasiewereld! Zoek je iets speciaals, gebruik dan de filtermogelijkheden aan de linkerkant of het zoek-veld hier rechtsboven.

In de grote collectie abstracte schilderijen in onze galerie zijn allerlei stijlen uit de moderne kunst terug te vinden. De kleurrijke abstracte schilderijen van Ines, de meer ingetogen half-abstracte kunst van Buttner, de verrassend krachtige grote abstracte schilderijen van Irina. Bekijk ze allemaal en laat de schilderijen op je inwerken, je zult merken dat je uiteindelijk verliefd zult worden op een specifiek schilderij dat je aanspreekt.

Wil je eerst inspiratie opdoen voordat je een abstract schilderij kiest, lees dan eerst de blogs van onze vaste kunst blogger Walter van Steen over de 'Abstracte BEELDtaal'. Lees ook onze tips over het bepalen van de maat van je schilderij en hoe je een schilderij het best kunt ophangen.

Op elke schilderij pagina staat rechts de knop 'Voorbeeld in je interieur' je kunt daar in 3 eenvoudige stappen het schilderij van je keuze in een foto van je interieur plaatsen. zo zie je snel of het past.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren