Op basis van 315 beoordelingen

Schilderij met bloemen

Kleurige bloemen schilderijen

Bloemen blijven kunstenaars inspireren tot de prachtigste schilderijen. Door de enorme varieteit van prachtige bloemen met allerlei vormen en de meest uitbundige kleuren is het natuurlijk ook een dankbaar onderwerp. Schilderijen met bloemen zitten meestal vol met kleur en de vrolijkheid spat er vanaf. Er zijn bloemenschilderijen van een of meerdere van dezelfde bloemen, maar ook een bosje veldbloemen als stilleven. En natuurlijk de prachtige landschappen met veldbloemen of gekweekte bloemen. De mooiste bloemen komen natuurlijk uit Nederland en deze zijn dan ook erg geliefd. Schilderijen met tulpen zijn tot ver over onze grenzen een bekend en geliefd thema.

Bekijk hier alle Schilderijen met Bloemen!

Meadow Before Storm 

Landschappen met bloemen 

Kunstenaars gaan graag naar buiten om in de vrije natuur een prachtig landschap te schilderen. Vanaf de eerste lente-dagen zie je kunstenaars met hun schildersezels naar buiten gaan en een mooi plekje zoeken in een bloemenveld, aan de oever van een rivier of bij een uitgestrekt heideveld. Met hun verf, verfkwasten en spatels proberen zijn de prachtige kleuren uit de natuur te vangen op hun canvas. Vanuit de visie van de kunstenaar wordt gekozen voor een relistische weergave van de bloemenpracht of een meer abstract schilderij. Hoe dan ook, bloemen blijven insprireren en met een prachtig bloemenschilderij haal je de natuur een beetje in huis.

Flower Meadow

Schilderij met bloemen kopen

Hoe kies je een bloemenschilderij dat past in je interieur? Het belangrijkste is natuurlijk dat je het schilderij zelf erg mooi vindt, en je eventuele huisgenoten natuurlijk. Je wilt er tenslotte elke dag met veel plezier naar kijken. Je kunt kiezen voor een bloemenschilderij om je interieur op te fleuren, dan is de keuze voor grote bloemen in sprekende kleuren een mogelijkheid. Je kunt er ook voor kiezen om het schilderij onderdeel te laten zijn van de interieurstijl die je gekozen hebt. Dan zijn vorm, formaat en passende kleuren belangrijk. Lees in iedergeval onze blogs in de categorie Tips om de juiste maat voor je schilderij te bepalen en gebruik onze superhandige tool 'Voorbeeld in mijn interieur' om het schilderij van je keuze te bekijken in je woonkamer. 

Een schilderij met bloemen koop je bij Kunstvoorjou.nl! Of het nou gaat om een schilderij met tulpen of een schilderij met zonnebloemen, bij Kunstvoorjou.nl vindt je eenvoudig het schilderij van je keuze, waarna je je schilderij veilig thuis kunt laten bezorgen. Een schilderij met bloemen van Kunstvoorjou fleurt letterlijk ieder interieur op en brengt leven bij je in huis.

Bekijk hier alle Schilderijen met Bloemen!

Zonnebloem