• 100% met de hand geschilderd
 • Gratis thuisbezorgd
 • 14 dagen retourrecht
 • Vragen? 076 - 56 16 538
 • Maatwerk mogelijk!

Schilderij voor landelijk interieur

11 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Ocean Currents
 2. The Black Hole
 3. Incrowd 2
 4. Hold On 2
 5. Bloemenfiets
 6. Koolzaad
 7. Riff Wave
 8. Autumn Woods
 9. Wild Ocean
 10. Summer Dream
 11. Regatta

11 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Handgeschilderde kunst
Gratis thuisbezorgd
Maatwerk mogelijk

Vind het ideale schilderij voor een landelijk interieur

Bij Kunstvoorjou.nl vind je het ideale schilderij voor jouw landelijke interieur. Met onze handgemaakte schilderijen creëer je een warme en natuurlijke sfeer die past bij jouw stijl. Door een kunstwerk toe te voegen aan je interieur maak je de aankleding van je ruimte écht compleet.

Kies één van onze schilderijen voor een landelijk interieur

Bij ons kunstbedrijf werken getalenteerde kunstenaars die ijverig werken aan elk schilderij. Met één van onze handgemaakte schilderijen voeg je gemakkelijk persoonlijke details toe aan de aankleding van je woning. De aandacht voor details en accessoires is kenmerkend voor een landelijk interieur en een prachtig schilderij is hier uitermate voor geschikt. Naast vrolijke schilderijen met felle kleuren vind je bij ons ook rustgevende schilderijen met warme kleuren die ideaal zijn voor een natuurlijke sfeer in je woning. Haal bijvoorbeeld de natuur in huis het een rustgevend landschapsschilderij. Een andere manier om warmte en natuurtinten in huis te halen is met onze collectie van houten wanddecoratie.

 

Bekijk onze webshop

 

Haal warmte en rust in huis met onze kunst

Bestel een schilderij uit onze webshop voor een warme sfeer en een landelijk interieur. Bekijk ook hoe je nieuwe kunstwerk er uit ziet in jouw woning met onze handige voorbeeld-tool. Heb je vragen over onze kunstwerken of zoek je advies over het beste schilderij voor jouw interieur? Stel je vraag gerust in een e-mail naar info@kunstvoorjou.nl, bel ons via 076-5616538 of vul ons contactformulier in.