Op basis van 376 beoordelingen

Schilderij op maat

Schilderij op maat laten maken?

Heb je een mooi schilderij gezien bij Kunstvoorjou.nl maar voldoet het niet helemaal aan je wensen? Geen probleem, wij kunnen je wensen met de kunstenaar bespreken en aanpassingen aan het schilderij laten doen. Wil je bijvoorbeeld het schilderij in een groter formaat, of juist een kleiner formaat? Of wil je het schilderij met een dikker frame van 4 centimeter (zie foto hieronder)? Wil je een enkel schilderij in meerdere panelen laten uitvoeren of juist een meerluik als een enkel schilderij laten uitvoeren? Alles is in overleg mogelijk, we laten het precies maken zoals je het wilt hebben.

maatwerk schilderij Illusions - met 4 cm dik frame - Ines

Maar ook de kleurstelling van een schilderij kan worden aangepast zodat het beter bij je interieur past. Zelfs de voorstelling op het schilderij kan op je verzoek worden aangepast. Natuurlijk gaat alles in goed overleg met de kunstenaar. Neem contact op en maak je wensen kenbaar. Je krijgt dan snel een overzicht van de kosten en leveringstijd.

Contact opnemen voor maatwerk

maatwerk schilderij David Bowie door Zenon

Skyline Rotterdam - extra groot - door Ines

Schilderij van foto maken?

Heb je een mooie, dierbare foto? Je kan daar een mooi schilderij van laten maken door een van onze professionele kunstenaars. Denk aan een speciale vakantieplek, je boot, een bijzonder stadsgezicht of je woning. Welke afbeelding dan ook in overleg maken we er een mooi schilderij van. De foto kan kan op een realistische manier worden nageschilderd maar ook in een bepaalde stijl. Maak gebruik van de upload-pagina. Je kunt daar een of meerdere foto's uploaden, de gewenste maat aangeven en andere wensen die je hebt. Je krijgt dan eerst een prijsopgave van ons, waarna je kunt besluiten om opdracht te geven.

Schilderij van foto nageschilderd door Zenon

Contact opnemen voor maatwerk