Op basis van 328 beoordelingen

Kunstenaar: Sacha

Sacha

Naam:Sacha

Beschrijving:

Ik ben geboren in 1964. Al op jonge leeftijd ging ik op zoek naar manieren om me creatief te uiten. Na de toneelschool deed ik een opleiding fotografie. Ik volgde cursussen ‘film en documentaire maken’, maar mijn werkelijke passie vond ik later in de schilderkunst.
Sacha in actie
Van begin af aan maak ik abstract werk. De ene keer strak, de andere keer expressionistisch, maar altijd kleurrijk. Het kleuronderzoek staat centraal tijdens mijn werk. Ik verdiep en verlies mezelf graag in het gebruik en effect van kleuren. Ik start vanuit een idee en een kleur, daarna is het vrije expressie: ik geef me over aan wat mijn handen, de kwast, het schildersmes en de verf met mij doen.

Ik wil dat mijn schilderijen puur genot, plezier en energie geven aan mensen. Een kunstwerk daagt iemand uit tot goed kijken. Kunst moet prikkelen en uitdagen tot onderzoek. In de abstracte kunst hoeven het gebruik van kleur, vormen en lijnen niet per se tot een realistisch beeld te leiden. Kunst is communiceren, elk kunstwerk verhaalt over gebeurtenissen, gevoelens en emoties. Ik wens jullie veel plezier met het kijken naar mijn kunst!

Schilderijen