Op basis van 487 beoordelingen

Rood schilderij

Rode canvas schilderijen kopen

Zoek je een canvas schilderij met een bepaalde rode kleur die past bij de woonaccessoires in je woonkamer? Bekijk dan onze collectie rode schilderijen in onze webwinkel. Er zijn zowel abstracte, figuratieve als moderne schilderijen te vinden waar de kleur rood in zit. Wil je een schilderij met de kleur rood in combinatie met een andere kleur? Gebruik dan onze kleurenfilter aan de linkerkant van de pagina, klik de gewenste kleuren aan en je ziet vanzelf een selectie schilderijen verschijnen met die specifieke kleuren.

 

schilderij Red & Grey van Ines

Natuurlijk zijn er ook grote en kleine rode schilderijen, rode schilderijen met meerdere panelen, ofwel meerluik schilderijen. De filtermogelijkheden aan de linkerkant van elke pagina helpen je om een selectie schilderijen samen te stellen die voldoen aan je criteria. 

drieluik schilderij Maya van Buttner

De kleur rood in de kunst

Er zijn natuurlijk veel verschillende tinten rood, kunstenaars gebruikende kleur rood vaak als primaire kleur maar mengen hem ook graag in allerlei andere roodtinten. Als je een specifieke kleur rood zoekt dan zal het even zoeken zijn om de juiste tint te vinden. De verschillende kleurinstellingen van computerschermen kunnen het ook lastig maken om de juiste roodtint te bepalen. Soms helpt het om met behulp van de knop 'Voorbeeld in mijn interieur' in 3 handige stappen een schilderij in je interieur te plaatsen en te bekijken of de kleuren overeenkomen.

Rood schilderij laten maken

 schilderij Dancing Colors van James

Heb je een mooi schilderij gezien maar zit jouw kleur rood er niet in? Of zoek je een bepaald soort schilderij maar zit het niet in onze collectie? Stuur ons dan een email, onze kunstenaars passen een kleur of formaat van een schilderij graag aan. Heb je ergens anders een schilderij gezien of heb je een foto van een afbeelding die je graag geschilderd wilt hebben met een bepaalde kleur rood? Laat het ons weten via email wij laten je snel weten wat de mogelijkheden zijn.

Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan voor je aan de slag. Vooraf krijg je uiteraard eerst een vrijblijvende prijsopgave. Eerst eens alle rode schilderijen in onze webwinkel bekijken? Klik dan op onderstaande knop en ontdek onze verrassende moderne schilderijen!