Op basis van 329 beoordelingen

Portret schilderen

Portret schilderen

Portret van foto laten schilderen

Een portret laten schilderen van je man, vrouw, kind, partner of de hele familie? Wij maken een geschilderd portret aan de hand van je foto('s). Een geschilderd portret van je kind dat zijn eerste stapje, zet als ontroerend cadeau voor opa en oma. Als huwelijkscadeau, voor een vriend die promoveert of collega die met pensioen gaat. Een geschilderd portret is altijd een bijzonder waardevol cadeau om te geven!

Het portret wordt geschilderd met acrylverf op canvas, beide van hoge kwaliteit, en opgespannen op een 2 centimeter dik stevig houten frame, zonder lijst. Je schilderij is voorzien van een ophangbeugel en is dus klaar om op te hangen. Een portret schilderen neemt gemiddeld 2 weken in beslag, Wil je het voor een bepaalde datum? Laat het ons weten, wij vinden altijd een oplossing.

Foto laten schilderen

Je kunt natuurlijk ook een foto van je huisdier of je paard laten naschilderen of je favoriete vakantiefoto. Heb je een sportheld of andere beroemdheid waar je een mooi schilderij van wilt hebben? Een mooie actiefoto van een sportgebeurtenis of een foto van je team? Alles is mogelijk! Upload je foto's, geef je wensen aan, en ontvang van ons een passend voorstel.

Wij adviseren je in het gebruik van materialen, het geschikte formaat, het gebruik van kleuren en andere specifieke wensen. Durf te vragen, we denken met je mee, en als het enigszins mogelijk is zorgen we er voor dat je wensen werkelijkheid worden!

Hoe bestel je een foto schilderij

  • Upload de na te schilderen foto of foto's
  • Geef de specificaties en wensen voor het schilderij op
  • Je ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave
  • Na akkoord betaal je 50% aan en starten we met schilderen
  • Binnen circa 1 week ontvang je een foto van het schilderij voor akkoord
  • Na akkoord betaal je de resterende 50%
  • Je schilderij wordt afgewerkt en gratis thuisbezorgd 

 

Prijzen voor foto schilderij

De prijs van je portret is afhankelijk van het aantal personen, eventuele voorwerpen of dieren en de achtergrond, in combinatie met het formaat van het portret. Stuur ons je wensen en foto via de upload pagina en je ontvangt van ons direct een compleet voorstel. Grotere formaten, meerdere panelen, of welk creatief idee je ook hebt, zijn mogelijk. Ook kun je een voorkeur voor een andere achtergrond aangeven. Je betaald bij ons zoals gebruikelijk geen verzendkosten! Vraag hier je offerte aan en upload je foto's!

Portret hond schilderen
Portret poes
Bruiloft schilderij
Schilderij boot
Portret bruidspaar
Foto landschap schilderen
Portret meisje
Portret vakantiefoto
Portret kat
Portret Erasmus-brug Rotterdam
Portret meisje