• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Wie zijn wij

Kunstvoorjou.nl is in 2006 opgericht door twee kunstliefhebbers met als doel moderne schilderkunst voor een breed publiek toegankelijk en betaalbaar te maken. Al ruim 16 jaar lang is Kunstvoorjou.nl de toonaangevende schilderijen webwinkel in Nederland en België. Wij verkopen alleen 100% echte schilderijen, in opdracht gemaakt in de Europese ateliers van de kunstenaars die wij vertegenwoordigen. Naast schilderijen zijn nu ook fotokunst, beeldjes en houtkunst wandecoraties opgenomen in onze collectie, ook hier gaat het om kunstwerken die door echte kunstenaars gemaakt zijn.

Helaas zien we de laatste jaren veel webshops die goedkope prints of Chinese namaak van inferieure kwaliteit tegen absurd lage prijzen alszijnde echte schilderijen te koop aanbieden. De teleurstelling is vaak groot als je een dergelijk zogenaamd schilderij thuis krijgt. Trap er niet in en koop alleen echte handgemaakte schilderijen. Met veel liefde voor hun vak maken onze kunstenaars de mooiste schilderijen die zoveel meer toevoegen aan je interieur dan goedkope namaak.

We hebben een hechte relatie opgebouwd met onze kunstenaars die werken vanuit o.a. Nederland, Duitsland en Polen. Wil je meer weten over de kunstenaars waar wij mee samenwerken, bekijk dan hier het overzicht met kunstenaars. Samen zijn wij dagelijks met veel enthousiasme bezig om onze collectie steeds te vernieuwen met schilderijen, fotokunst en andere wanddecoraties die passen in hedendaagse interieurs, openbare gelegenheden en op kantoor. Kijk dus regelmatig bij de categorie 'Nieuw', schrijf in op onze maandelijkse Nieuwsbrief of volg ons op Facebook. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten, want alle schilderijen kunnen op maat worden aangepast, lees hierover meer bij maatwerk schilderijen.

schilderij Rotterdam Skyline van Ines

 

Toen wij, jaren geleden, verhuisden naar een nieuwe woning zijn we lang op zoek geweest naar een mooi schilderij voor in onze woonkamer. We hebben veel kunstgalerieën bezocht maar konden niet vinden wat we zochten, of het was echt veel te duur. Daar is het idee ontstaan om online kunst te gaan verkopen. Zonder winkel of galerie om kosten te besparen. De schilderijen die je in onze webwinkel ziet, worden door de kunstenaars bij bestelling opnieuw geschilderd. Hierdoor heb je altijd een uniek en origineel schilderij en is de kunstenaar in staat om zijn of haar creatief idee meerdere keren te verkopen. Mede daardoor kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden.

Zoek je een schilderij, foto of andere wanddecoratie voor in je woonkamer maar zie je door de bomen het bos niet meer? Twijfel je over welke stijl schilderijen het beste bij je past? Doe de schilderijen test en ontdek welke stijl, welke kleuren en welke onderwerpen het best tot zijn recht komen in jouw persoonlijke woonstijl. Welk schilderij past bij jou?

Onze bloggers schrijven regelmatig leuke artikelen over kunst en interieur en geven handige tips om je te helpen de juiste keuze te maken en je schilderij op een perfecte manier op te hangen. Uniek in onze webwinkel is ook de mogelijkheid om in 3 simpele stappen het schilderij virtueel op te hangen aan je eigen muur! Klik hiervoor bij het betreffende schilderij op de knop 'Voorbeeld in mijn Interieur' vlak onder de knop 'Winkelwagen'. Zo doen wij er alles aan om je keuze te vereenvoudigen.

Onze enthousiaste klanten hebben ervoor gezorgd dat Kunstvoorjou.nl al vele jaren de hoogst gewaardeerde webshop voor schilderijen, fotokunst en andere wanddecoraties is, met een trotse 9,3 voor klanttevredenheid. Als onze klanten dolgelukkig laten weten hoe blij ze zijn met het schilderij van Kunstvoorjou.nl pas dan zijn wij ook tevreden. Kijk ook eens naar de leuke reacties in onze rubriek Binnenkijken. Ben je klaar om je keuze te bepalen bekijk dan alle kunstwerken en gebruik de filtermogelijkheden om een mooie selectie samen te stellen om je keuze uit te maken.

Thuiswinkelen was nog nooit zo leuk!

Léon Mahieu