Op basis van 342 beoordelingen

Wie zijn wij

Kunstvoorjou.nl is in 2006 opgericht door kunstliefhebbers met als doel om moderne schilderkunst voor een breed publiek toegankelijk en ook betaalbaar te maken. Al ruim 12 jaar lang is Kunstvoorjou.nl de toonaangevende schilderijen webwinkel in de Benelux. En enthousiaste klanten hebben ervoor gezorgd dat Kunstvoorjou.nl al vele jaren de hoogst gewaardeerde webshop voor schilderijen is, met een trotse 9,4 voor klanttevredenheid!

We hebben een hechte relatie opgebouwd met de aangesloten kunstenaars die werken vanuit onder andere Nederland, Duitsland Belgie en Polen. Samen zijn wij dagelijks met veel enthousiasme bezig om onze collectie steeds te vernieuwen met schilderijen die passen in hedendaagse interieurs, openbare gelegenheden en op kantoor. Kijk dus regelmatig bij de categorie 'Nieuw', schrijf in op onze maandelijkse Nieuwsbrief of volg ons op  Facebook. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten, alle schilderijen kunnen op maat worden aangepast! Ook kun je bij ons maatwerk schilderijen laten vervaardigen.

Rotterdam Skyline

 

Onze bloggers schrijven regelmatig leuke artikelen over kunst en interieur en geven handige tips om je te helpen de juiste keuze te maken en je schilderij op een perfecte manier op te hangen. Uniek in onze webwinkel is ook de mogelijkheid om in 3 simpele stappen het schilderij virtueel op te hangen aan je eigen muur! Klik hiervoor bij het betreffende schilderij op de knop 'Voorbeeld in mijn Interieur' vlak onder de knop 'Winkelwagen'. Zo doen wij er alles aan om je keuze te vereenvoudigen.

Zoek je een schilderij voor in je interieur maar zie je door de bomen het bos niet meer? Twijfel je over welke stijl schilderijen het beste bij je past? Doe de test en ontdek welke stijl, welke kleuren en welke onderwerpen het best tot zijn recht komen in jouw persoonlijke woonstijl. Welk schilderij past bij jou?

Kunstvoorjou.nl verkoopt alleen 100% originele, met de hand geschilderde schilderijen, gemaakt in kleine oplages in de ateliers van onze kunstenaars. Dus bij ons geen prints, Chinese namaak van inferieure kwaliteit of kopieën van andermans werk. Met acrylverf en veel liefde voor hun vak maken onze kunstenaars de mooiste schilderijen op canvasdoek van hoge kwaliteit. Ieder schilderij is op een stevig houten frame opgespannen en omdat de zijkanten altijd zijn meegeschilderd is een lijst niet nodig. Het schilderij is direct klaar om op te hangen met de gratis meegeleverde ophangbeugels.

De tevredenheid van onze klanten staat hoog in ons vaandel. Als onze klanten dolgelukkig laten weten hoe blij ze zijn met het schilderij van Kunstvoorjou.nl pas dan zijn wij ook tevreden. Kijk ook eens naar de leuke reacties bij Binnenkijken!

Thuiswinkelen was nog nooit zo leuk!

Léon Mahieu