Op basis van 487 beoordelingen

Onze materialen

De mooiste schilderijen, gemaakt van de beste materialen
Een echt schilderij aan de muur maakt elke woonkamer, slaapkamer of werkruimte compleet. Wil je over een paar jaar nog kunnen genieten van je schilderij dan is het wel belangrijk dat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen.

Hoge kwaliteit acrylverf
De acrylverf die onze kunstenaars gebruiken voor hun schilderijen is van zeer hoge kwaliteit. Bovendien bevat deze verf een Uv-filter waardoor de kleuren van je schilderij tot in lengte van dagen mooi blijven.

Mixed media schilderijen
Mixed media is een kunstvorm die verschillende schilderkunstige materialen en technieken in een bepaalde vorm bij elkaar brengt. Een dergelijk schilderij kan behalve verschillende soorten verf of schildertechnieken ook uit verschillende materialen bestaan.

Hoogwaardig canvas
Schilderijen op canvas zijn uiteraard indrukwekkender dan een poster of print op hout of kunststof. Er zijn echter grote verschillen in kwaliteit canvas. De kunstenaars van Kunstvoorjou.nl gebruiken duurzaam canvas dat ook na vele jaren strakgespannen blijft en tegen een stootje kan.

Stevig houten frame
Alle schilderijen van Kunstvoorjou.nl worden opgespannen op een stevig houten frame van 2 of 4 centimeter breed. De kwaliteit van het frame is belangrijk, om kromtrekken te voorkomen. De kunstenaars van Kunstvoorjou.nl werken met een goede kwaliteit frames. Echter hout is een natuurproduct en gevoelig voor vocht, houdt hier dus rekening mee wanneer je het schilderij ophangt.

Ophangsysteem
Bij alle schilderijen zit een gratis ophangbeugel met 2 schroefjes waarmee je de tandjesbeugel op het frame kunt bevestigen. Dit ophangsysteem zit in een apart plastic zakje, met Kunstvoorjou.nl logo, achter op het schilderij of los in de verpakking.

Tip: lees de onderhoudstips om je schilderij in topconditie te houden!