• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Kunstenaar: Buttner

Citaat:

"Kleuren en vormen roepen emoties bij ons op"

Omschrijving:

Op 18 maart 1971 ben ik in Erfurt-Thur geboren. Ik heb een opleiding in de klassieke kunst genoten en heb me nadien fulltime beziggehouden met schilderen. Ik heb me verdiept in alle mogelijke technieken om mijn ideeën op doek te krijgen zoals bijvoorbeeld air brush techniek die ik nog regelmatig toepas. 

Kunst is communicatie! Alles wat ons omgeeft is een product van onze waarneming. Kleuren en vormen roepen emoties bij ons op. Dat is de wijze waarop de omgeving met ons probeert te communiceren. Ook wij zenden die signalen. Wat zou er gebeuren met communicatie als je het woord weglaat? Hou zien andere ogen de wereld om ons heen? Wat zou er gebeuren als je je gevoelens kon sturen? Ik ben dagelijks bezig met een antwoord op deze vragen. Het middel is kunst, het medium mijn schilderijen.

Ik blijf experimenteren met nieuwe technieken, nieuwe thema's en verschillende stijlen. Dus ik probeer je te blijven verrassen. Zoek je iets speciaals of wil een bepaald schilderij in een andere maat of kleur? Ik doe dat graag voor je, stuur een email naar Kunstvoorjou.nl en laat me je wensen weten!

Wil je meer over de kunstenaar Buttner weten? Lees dan het interview met Buttner dat onze kunst-blogger Walter van Steen met hem had.

Buttner aan het werk

Schilderijen