• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Moderne Schilderijen

Moderne kleurrijke schilderijen

Zoek je moderne schilderijen voor in je woonkamer of voor op kantoor? De grote collectie handgeschilderde moderne schilderijen van Kunstvoorjou.nl biedt een grote variëteit aan stijlen en onderwerpen. Er zijn leuke schilderijen met dieren of mensen, maar ook kleurrijke abstracte schilderijen. Een modern schilderij aan de muur geeft je interieur meteen een heel andere uitstraling. Je kunt kiezen voor een opvallend schilderij dat als blikvanger en gespreksonderwerp kan dienen. Maar je kan er ook voor kiezen om het schilderij qua kleurstelling aan te laten sluiten bij je interieur. 

schilderij 'Beautiful Day' van Ines 

Bekijk hier alle Schilderijen!

Kenmerkend voor moderne schilderijen is dat de kunstenaar experimenteert met nieuwe vormen, kleuren en materialen. Hierdoor zijn deze schilderijen vaak bijzonder en opvallend. Natuurlijk is je persoonlijke smaak het belangrijkste, maar laat je eens verrassen door een mooi modern schilderij. Er zijn veel verschillende maten, voor elke plaats in je interieur is iets te vinden. Er zijn ook extra grote moderne schilderijen, kijk bijvoorbeeld eens bij onze XXL schilderijen.

schilderij 'Landed in the Jungle' van Buttner

Wat zijn moderne schilderijen?

Moderne schilderijen zijn er vanaf het begin van de twintigste eeuw. Er zijn sindsdien vele moderne kunststromingen geweest. De meest opvallend stroming zijn de abstracte schilderijen. Deze schilderijen lijken in niets op voor ons herkenbare onderwerpen. De kunstenaar laat zijn fantasie de vrije loop en probeert met vormen en kleuren een bepaalde emotie uit te drukken. Dat wil niet zeggen dat het schilderij altijd 'iets voor moet stellen', je mag als kijker ook je fantasie loslaten op het schilderij en er in zien wat je zelf wilt

schilderij 'Color Fields' van Ines

Moderne schilderijen online kopen

Onze moderne schilders zijn constant bezig met het bedenken van nieuwe onderwerpen voor hun schilderijen in hun eigen stijl. Bekijk al onze schilderijen en maak je persoonlijke selectie met behulp van de filters aan de linkerkant van de pagina. Iets gevonden wat je mooi vindt? Maak dan een account aan en plaats het schilderij in je favorietenlijst. Twijfel je nog? Doe dan de de schilderijen-test om uit te zoeken wat je smaak is.  

Wil je een schilderij kopen maar weet je niet zeker of het staat in je interieur? Gebruik dan zeker onze handige tool 'Voorbeeld in mijn interieur' bij elke schilderij afbeelding. Hiermee plaats je in 3 eenvoudige stappen het schilderij van je keuze in een foto van je interieur, zo weet je zeker hoe het er straks uit gaat zien.

schilderij 'Yellow' van Ines

Vergeet ook niet om onze blogs te lezen, daar staan allerlei leuke artikelen over het toepassen van moderne schilderijen in de hedendaagse interieurtrends en tips over hoe je een goede maat schilderij kiest en op welke wijze je een schilderij ophangt. Heb je nog vragen stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Bekijk hier alle Schilderijen!