• 100% met de hand geschilderd
 • Gratis thuisbezorgd
 • 14 dagen retourrecht
 • Vragen? 076 - 56 16 538
 • Maatwerk mogelijk!

Kunst op het werk

9 resultaten

|
Aflopende Volgorde
 1. Dancing People
 2. Incrowd 2
 3. Incrowd 1
 4. Camouflage
 5. Storyteller
 6. Behind Blue Eyes
 7. One in a Million 1
 8. Regatta
 9. Den Haag Skyline

9 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Handgeschilderde kunst
Gratis thuisbezorgd
Maatwerk mogelijk

Meer gezelligheid met kunst op het werk

Met kunst van Kunstvoorjou.nl creëer je gemakkelijk een prettige sfeer op het werk. Breng kleur aan in je werkomgeving met één van onze prachtige en kleurrijke kunstwerken. In onze collectie vind je veel abstracte kunstwerken die ideaal zijn voor een stijlvolle en professionele sfeer in jouw kantoor.

Met kunst op het werk voelt iedereen zich prettig

In een kantoor moet natuurlijk serieus gewerkt worden, maar dit betekent niet dat de omgeving saai hoeft te zijn. Bij onze kunsthandel vind je een grote collectie van prachtige kunstwerken die uitstekend passen op een werkplek. De omgeving waarin je je bevindt, beïnvloedt hoe je werkt en dus ook hoe je je voelt. Daarom is het belangrijk om kunst om je heen te hebben op het werk. Wij hebben een groot aanbod aan kleurrijke schilderijen die een energieke sfeer scheppen in je kantoor. Onze moderne kunst is ideaal voor een stijlvolle sfeer op het werk. De abstracte vormen van deze schilderijen voegen kleur en sfeer toe aan de omgeving zonder te veel af te leiden. Ook vind je bij ons schilderijen met menselijke figuren die goed passen in bijvoorbeeld een spreekruimte of een wachtkamer. Wil je je werkomgeving aankleden met prachtige foto’s? Dan vind je bij ons ook prachtige fotografische kunst.

 

Bekijk onze webshop

 

Koop onze kunst voor een prettige werkomgeving

Bekijk ons aanbod en bestel prachtige kunst voor op het werk. Heb je vragen over onze schilderijen of onze andere kunstwerken? Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@kunstvoorjou.nl of bereik ons telefonisch via 076-5616538.