• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Kunst kopen

Hoe kunst kopen?

Kunst kopen is voor de meeste mensen geen dagelijks gebeuren. Een kunstwerk uitzoeken is vaak een emotioneel proces; welke stijl past bij je; wat spreekt je aan in het kunstwerk; wat zegt je keuze over jou. Kunst kopen is een proces van kijken en vergelijken, je moet er tijd voor nemen. Bij Kunstvoorjou.nl proberen we je het zo makkelijk mogelijk te maken om je keuze te bepalen. Gebruik de filtermogelijkheden om snel tot een selectie schilderijen te komen die je aanspreken. Maak een velanglijstje en deel het met je familie, vrienden collega’s. Zo vindt je zeker het schilderij van je dromen bij Kunstvoorjou.nl. Weet je even niet waar je moet beginnen? Lees dan eerst onze kunstblogs of interieur blogs, hier vind je veel informatie over de verschillende kunststijlen en de laatste interieurtrends. Of kijk bij Binnenkijken naar de keuze van klanten van Kunstvoorjou.nl die een schilderij hebben toegepast in hun interieur. 

Bekijk hier alle Schilderijen!

drieluik abstract schilderij 'Abondoned Paths' van Ines

Hoe kunst kiezen?

Er is natuurlijk niets mis met een schilderij kopen dat je mooi vindt en waarvan je denkt dat het mooi bij je inrichting past. Het is nog leuker als je een thema in je interieur hebt, waar het schilderij bij aansluit, dat zorgt voor samenhang. Daarom kun je bij Kunstvoorjou.nl diverse actuele interieurstijlen vinden waar je op kunt selecteren. Het belangrijkste echter is dat je een wanddecoratie koopt die je echt interessant vindt om elke dag naar te kijken. Kunst voor aan de muur moet je niet kopen als investering, het is een manier om je wereld een beetje mooier te maken. Twijfel je nog? Kunstvoorjou.nl heeft een unieke tool: Voorbeeld in je interieur, die vindt je bij elk schilderij. Je kunt hiermee in 3 simpele stappen je favoriete schilderij in een foto van je interieur plaatsen.

slaapkamer met schilderij 'Red Balloon' van Ines

Online kunst kopen?

Bij Kunstvoorjou.nl koop je echte handgeschilderde kunst waarbij wij ons onderscheiden door een zeer gevarieerd aanbod, hoge kwaliteit en uitstekende service. Je kunt veilig kunst kopen met onze unieke 100% tevredenheidsgarantie. Vraag je je af hoe het schilderij eruit zal zien in je interieur? Wij hebben een unieke tool om het schilderij in je eigen interieur te plaatsen; gebruik de knop Voorbeeld in je interieur. aan de rechterkant naast het schilderij van je keuze. Kunstvoorjou.nl is aangesloten bij de 'Feedback Company' waar je de reviws van onze klanten kunt lezen, zodat je met een gerust hart bij ons een aankoop kunt doen. Wij werken samen met Buckaroo, de grootste betaalprovider van Nederland. Zo weet je zeker dat je betaalgegevens superveilig zijn. Je ziet het, er is ons alles aan gelegen om ervoor te zorgen dat je zo makkelijk en veilig mogelijk online kunst kan kopen.

Bekijk hier alle Schilderijen!

interieur met schilderij 'Stormy Ocean' van Buttner