Kunst aan de muur

Betaalbare kunst aan de muur

Zoek je kunst voor aan de muur in je woonkamer, je slaapkamer of in de hal? Het kan ook zijn dat je muur kunst zoekt voor op kantoor? Dan zijn er volop keuzes mogelijk. Je kunt denken aan schilderijen in diverse kunststromingen. Je kunt kiezen uit abstracte of figuratieve schilderijen. Van skylines tot landschapsschilderijen. Muur kunst is er in vele vormen en smaken. Kunstvoorjou.nl biedt een grote collectie moderne kunst voor op de muur.

Bekijk hier alle Schilderijen!

Fresh Morning - Ines

 

Welk schilderij past bij jouw muur?

Het is belangrijk om eerst te bepalen waar je het schilderij wilt ophangen, zodat je de omvang van het kunstwerk kunt bepalen. Tips om de juiste maat te bepalen? Lees de blog 'Welke maat schilderij?'. Kunstvoorjou.nl kun je ook grote schilderijen (150 cm+), meerluik schilderijen en XXL schilderijen vinden.

 

Liquid Gold - Buttner

 

Kunst aan de muur kopen?

Kunstvoorjou.nl heeft een ruime collectie betaalbare kunst voor aan de muur. Een zeer gevarieerde collectie moderne schilderijen in allerlei maten en soorten. Alle schilderijen kunnen desgewenst op maat gemaakt worden, stuur ons dan een email met je wensen, je krijgt snel bericht! 

Vindt je het moeilijk om een schilderij te kiezen dat in je interieur past? Gebruik dan de mogelijkheid om het schilderij van je keuze in je eigen interieur te plaatsen in 3 makkelijke stappen. Klik aan de rechterkant bij elk schilderij op Voorbeeld in mijn interieur. Zoek je een collectie moderne schilderijen voor in je bedrijf? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je kosteloos bij de samenstelling van een passende schilderijen-collectie.

schilderij Friends van Ines

Wil je een schilderij kopen, heb je al een keuze gemaakt maar zoek je nog tips voor het ophangen van je schilderij aan de muur, lees dan nu de blog 'Schilderij-ophangen 1' onder de blogs vindt je nog veel meer handige tips over het ophangen van wanddecoraties.

Bekijk hier alle Schilderijen!