Op basis van 350 beoordelingen

Kunst aan de muur

Betaalbare kunst aan de muur

Zoek je kunst voor aan de muur in je woonkamer, je slaapkamer of in de hal? Het kan ook zijn dat je muur kunst zoekt voor op kantoor? Dan zijn er volop keuzes mogelijk. Je kunt denken aan schilderijen in diverse kunststromingen, zoals Pop Art of Sureallisme. Je kunt kiezen uit abstracte of figuratieve schilderijen. Van skylines tot landschapsschilderijen. Muur kunst is er in vele vormen en smaken. Kunstvoorjou biedt een grote collectie moderne kunst voor op de muur.

Bekijk hier alle Schilderijen!

Fresh Morning - Ines

 

Welk schilderij past bij jouw muur?

Het is belangrijk om eerst te bepalen waar je het schilderij wilt ophangen, zodat je de omvang van het kunstwerk kunt bepalen. Tips om de juiste maat te bepalen? Lees de blog 'Welke maat schilderij?'. Kunstvoorjou.nl biedt zowel grote schilderijen (150 cm+), meerluik schilderijen en XXL schilderijen.

Bij alle schilderijen vindt je bovendien een handige tool 'Voorbeeld in je interieur' waar je in 3 stappen een schilderij van je keuze in een foto van je eigen interieur kunst plaatsen. 

Liquid Gold - Buttner

 

Kunst aan de muur kopen?

Kunstvoorjou.nl heeft een ruime collectie betaalbare kunst voor aan de muur. Zeer gevarieerde moderne schilderijen in allerlei maten en soorten. Alle schilderijen kunnen desgewenst op maat gemaakt worden, stuur ons dan een bericht met je wensen, je krijgt snel bericht! 

Horen, Zien en Zwijgen - Zenon

 

Heb je al een keuze gemaakt maar zoek je nog tips voor het ophangen van je schilderij aan de muur, lees dan nu de blog 'Schilderij-ophangen1' onder de blogs vindt je nog veel meer handige tips over schilderijen ophangen.

Bekijk hier alle Schilderijen!