• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Kortingscode

Korting bij grotere bestellingen

Bij Kunstvoorjou.nl krijg je korting bij bestelling van meerdere schilderijen. Daar heb je geen speciale kortingscode voor nodig, je korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje!   

- Bij bestellingen van 3 schilderijen tot en met 9 schilderijen krijg je 5% korting

- Bij bestellingen van 10 schilderijen of meer krijg je 10% korting

Acties

Soms zijn er leuke acties die bekend worden gemaakt in onze Nieuwsbrief, schrijf je dus snel in op onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties, interessante tips en nieuwe schilderijen in onze collectie.

Sale

Tweemaal per jaar schonen we onze collectie op en worden schilderijen die uit onze webwinkel verdwijnen aangeboden met aantrekkelijke kortingen. Je vindt ze dan onder de categorie 'Summersale' of 'Wintersale'.

Black Friday en meer

Er worden steeds meer zogenaamde kortingsdagen verzonnen zoals Black Friday, Cyber Monday en Singles Day. Daar doen wij niet aan mee. Wij bieden samen met onze kunstenaars het hele jaar door een scherpe en eerlijke prijs. Geen verkooptrucjes, valse kortingen en lagere kwaliteit producten bij ons. Wees eerlijk, kortingen van 25%, 50% of nog meer zijn toch ook gewoon niet geloofwaardig meer? Trap er niet in!