• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Kunstenaar: Ines

Citaat:

"Ik heb een voorkeur voor figuratief abstracte schilderijen"

Omschrijving:

Ik ben een autodidactisch kunstenaar, dat wil zeggen dat ik het grootste deel van mij vaardigheden en kennis over kunst zelf aangeleerd heb. Ik ben geboren op 15 januari 1966 in Saxonia, Duitsland. Na een studie Textiel Technologie aan de Universiteit van Chemnitz ben ik begonnen met tekenen en vanaf ongeveer 2003 ben ik met veel passie gaan schilderen, iets wat me dagelijks veel energie en inspiratie geeft.

Mijn schilderijen zitten vol met kleur. Ik hou wel van wat aparte kleurcombinaties en heb een voorkeur voor figuratief abstracte schilderijen, en van landschappen, bloemen en skylines van steden. Maar dat zien jullie waarschijnlijk wel terug in de collectie bij Kunstvoorjou.nl.

Ik wil dat mijn schilderijen met speelse vormen en opvallend kleurgebruik er uitspringen in je moderne interieur. Zo’n schilderij waar ieders blik naartoe getrokken wordt en waar je gewoon even in verwondering naar wil kijken.

Mocht je een schilderij van mij in een andere kleur of formaat willen, of heb je andere wensen, dan kom ik daar graag aan tegemoet. Stuur een email met je wensen naar Kunstvoorjou.nl en je krijgt snel een reactie. Ik hoop dat mijn schilderijen je veel plezier brengen! Lees meer over mij in dit interview met Ines door Walter van Steen!

Via het YouTube-kanaal van Kunstvoorjou.nl kun je ook filmpjes van mij aan het werk in mijn atelier bekijken, zoals 'the making of 'Carnival' of Ines schildert 'Connemara'

Ines

Schilderijen