Op basis van 494 beoordelingen

Drieluik schilderijen

Ben je op zoek naar een bijzonder drieluik schilderij voor in je woonkamer? Bekijk onze bijzondere collectie 3-luik schilderijen in verschillende stijlen, formaten en kleurstellingen. We hebben figuratieve drieluik schilderijen maar ook abstracte drieluik schilderijen. Gaat je voorkeur uit naar een drieluik schilderij met bloemen of een ander soort drieluik schilderij met natuur? Stel de filters in en je ziet gelijk wat in die catgeorie beschikbaar is. Kun je geen drieluik schilderij met bloemen vinden dat je aanspreekt, laat het ons dan weten. Onze kunstenaars maken graag iets speciaals voor je. Zoek je een abstract drieluik schilderij dan is de keuze groot, maar ook hierbij kun je natuurlijk in opdracht andere formaten of kkleuren laten schilderen door de kunstenaar.

 

drieluik schilderij Earthsong van Buttner

 

Een drieluik schilderij is en schilderij met 3 losse panelen, ook wel een triptiek schilderij genoemd. Soms zijn de drie panelen even groot, maar er zijn er ook met 3 panelen in verschillende formaten. De drie panelen kun je naast elkaar maar ook boven elkaar hangen, en als je heel creatief wilt zijn misschien wel trapsgewijs. Vaak is er sprake van een vast middendeel en twee zijkanten, maar vaak is het ook mogelijk je eigen favoriete volgorde te bepalen.

drieluik Spectacular Abstraction III van Buttner

Bekijk snel alle drieluik schilderijen en maak je keuze. Gebruik de handige tool 'Voorbeeld in je interieur' om het schilderij alvast te bekijken in een foto van je interieur. Natuurlijk hebben ook meerluiken met meer of minder panelen, kijk dan in de categorie meerluik schilderijen.

drieluik schilderij Sketchbook Figures van Aleksandra