• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Van winterdip naar vrolijke noot

Van winterdip naar vrolijke noot

De donkere grijze dagen van december. Vaak beginnen ze eigenlijk al in november en gaan ze zeker vaker terugkomen tot (en met?) februari.  Een tijd om lekker te cocoonen, de feestdagen door te brengen met je geliefde familie en vrienden en weer even de batterij opladen. Voor de één een heerlijke tijd, voor de ander de tijd van de winterdip.

interieurfoto schilderij Golden October van Ines

Maar behalve je terugtrekken in je fijne warme huis onder een wollen deken zijn er natuurlijk ook nog een hoop manieren te bedenken om uit je winterdip te komen. Want de realiteit is dat je gewoon aan de slag moet, alles gaat door, of je nu midden in je winterdip zit of niet. Gezond eten, sporten en zodra de dag even wat minder grijs is en de zon komt er door toch even lekker naar buiten. Vitamine D uit de zon doet het goed tegen een winterdip.

Vrolijke kunst

Natuurlijk kun je ook je interieur aanpassen aan de winter. Overdag heb je meer kunstlicht nodig, je zorgt voor een fijne sfeer. Enerzijds kun je meegaan in de sfeer van de winter, maar wat is er mis met het  juist over een andere boeg te gooien? Vrolijke kussens op de bank, gekleurde kaarsen en natuurlijk vrolijke kunst. Vrolijke kunst boven je bed, in de hal, in de woonkamer of zelfs in de keuken!

schilderij We Are Family van Ines

Probeer het eens uit. Je zult zien dat je humeur er beter van wordt wanneer je opstaat met vrolijke kunst. Kunst waarvan je een lach op je gezicht krijgt. Of gewoon omdat het fijne herinneringen oproept, omdat je er energie van krijgt. Kunstvoorjou.nl heeft hier hele fijne kunst voor.

Geniet van kleurrijke schilderijen

Een mooie kleurrijke skyline van de stad waar je ten huwelijk gevraagd bent, geschilderd door Ines.

schilderij Big Apple van Ines 

Een prachtig modern stilleven met flessen en wijnglazen doet je misschien wel denken aan de gezellige middag die je met vrienden doorbracht, geschilderd door Irina.

schilderij With Friends van Irina

De diverse portretten van geweldige artiesten, de kleurige popart schilderijen en natuurlijk kun je ook een vrolijke herinnering op maat laten schilderen door een van je favoriete schilders. Kortom: voldoende mogelijkheden binnen jouw stijl om met een vrolijk schilderij uit de winterdip te geraken.

Inge Lohman © 2016