• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Van binnen naar buiten

Van binnen naar buiten

Vorige week hebben we paar heerlijke dagen gehad, het leek wel bijna zomer! En dat was ook te merken, de tuintrends vlogen ons om de oren. Heerlijk, de deuren naar de tuin mogen weer open. Een mooi moment om je interieur door te trekken naar buiten. Om te beginnen is bij het inrichten van je interieur belangrijk om te ontdekken wat jouw woonstijl is. Geen idee wat je stijl is? Doe dan deze test en ontdek je persoonlijke woonstijl.

schilderij Spring Meadow van Aleksandra

Diverse stijlen zijn mogelijk en het is helemaal niet nodig om de hele tuin op de schop te nemen. Als je eenmaal je eigen woonstijl heb gecreëerd dan is het makkelijker om de juiste kleuren, meubelen en materialen te kiezen en dit door te trekken naar buiten.

Verleng je woonkamer

Volgens de nieuwste interieurtrends (ook te lezen in mijn vorige blogs) zijn groen- en blauwtinten in 2018 erg populair in onze woonkamers. Kies zowel binnen als buiten voor één stijl, dan maak je van de overgang een op zichzelf staande werelden. Maak gebruik van dezelfde materialen of een gelijk kleurenpallet, dan sluit je beleving binnen en buiten op elkaar aan. Daarnaast geeft de eenheid tussen binnen en buiten een rustig effect.

schilderij Water Flowers van Sacha

Kies voor buitenmeubelen in dezelfde stijl als de meubels die bij je in de woonkamer staan. Je creëert bijvoorbeeld een sterk beeld als de buitentafel in dezelfde zichtlijn als je eettafel staat. Laat grenzen vervagen door spullen van binnen met buiten te mixen, bijvoorbeeld je sierkussens met je loungebank buiten.

schilderij Summertime van Ines

Zomerse wand

Word je pas echt blij van het licht en zomerse kleuren in de zomer? Dan is het (over)schilderen van een wand eigenlijk een kleine moeite met een groot effect. Hiermee geef je woonkamer in een kleine tijd een zomerse uitstraling. Toch liever kleiner aanpakken? Ook met de schilderijen van Kunstvoorjou.nl creëer je een zomers gevoel in je interieur. Kunnen jullie ook niet meer wachten tot de volgende warme zonnestralen?

Anna van Zanten © 2018