• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Statement met een XXL schilderij

Statement met een XXL schilderij

Er zijn diverse beweegredenen te bedenken om kunst in de zakelijke omgeving te plaatsen. Kunst is meer dan alleen geld uitgeven aan een extraatje. Kunst laat mensen nadenken, buiten de kaders denken. Je kunt het ophangen gewoon ter decoratie, om de sfeer te bevorderen of een bepaald gevoel te bewerkstelligen. Het kan je raken, kan je iets doen of juist niets doen.

interieur met vierluik schilderij 'Holi' van Ines

Het kan zijn dat je het betreffende kunstwerk niet mooi vindt, maar dat het wel een glimlach op je gezicht tovert. Misschien laat de kunstenaar je even een moment door een andere bril kijken. Er kunnen nieuwe gedachten ontstaan, of je wordt net even op een ander spoor gezet.

interieur met drieluik schilderij 'Homecoming' van Buttner

Wat je beweegredenen ook mogen zijn, schilderijen ophangen in je bedrijf heeft sowieso een positieve uitstraling op bezoekers, klanten en werknemers. Het verrijkt de ruimtes en zorgt voor meer energie.

Schilderijen voor grote wanden

Vaak zijn er in bedrijven hele grote wanden waar een decoratie op kan. Denk aan de vaak lege wanden in een vergaderruimte, een ontvangstruimte of in een kantine.

interieur met vierluik schilderij 'Seasons' van Ines

In de wachtkamers bij tandartsen, orthodontisten, huisartsen, in het ziekenhuis voel je je ook meteen beter als er aandacht is geschonken aan het interieur en er met aandacht is gezocht naar de juiste kunst aan de muur om je prettiger te laten voelen.

 zesluik schilderij 'Project Six' van Ines

Daar kun je natuurlijk een “gewoon” formaat kunstwerk op hangen, maar probeer te zoeken naar een kunstwerk dat zich in de juiste verhouding tot de wand verhoudt. Kies je voor een XXL schilderij, dan kun je een keuze maken voor een tweeluik, om met 2 schilderij panelen tot 1 groot kunstwerk te komen. Maar wist je dat er ook grote maten als maatwerk geleverd kunnen worden? Laat je niet beperken door de standaard, kies voor een schilderij dat meteen het juiste formaat heeft en durf een statement te maken met een XXL formaat!

Inge Lohman © 2017