• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Stapsgewijs een stijlvol interieur

Stapsgewijs een stijlvol interieur

Een brocante fotolijstje op de wand een kussentje met een grafisch printje in de stoel, wij Nederlanders hebben niet specifiek een bepaalde stijl in ons interieur. Uiteraard willen we wel mooi wonen, maar zijn er weinig mensen die de middelen hebben en de noodzaak voelen om in een keer veel geld in het interieur te steken. Maar het kan ook stapsgewijs.

interieurfoto met schilderij 'Northwind' van Buttner

Om te beginnen; maak een goed plan waarin je beschrijft wat je nodigt hebt in je interieur en hoeveel. Maar houd je ook aan dit plan. De kosten die je bespaart door het niet aanschaffen van onnodige spullen kun je in je zak houden of investeren in een mooi schilderij van Kunstvoorjou.nl. Een interieur kun je zo duur maken als je zelf wilt.

Kwaliteit boven kwantiteit

Het liefst gaan we voor een betaalbaar interieur. Hierdoor denkt men regelmatig dat je beter goedkopere spullen kunt aanschaffen. Toch is het beter om kwaliteit boven kwantiteit te kiezen.

interieurfoto met schilderij 'Gold Vein' van Ines

Wellicht is een prachtig schilderij aan de wand een investering, maar het ziet er zoveel beter uit in je interieur en daarnaast gaat het ook nog eens lang mee.

Als je kiest voor kwaliteit zul je ook echt geld besparen. Tevens moet je er wel zeker van zijn dat het past binnen jouw stijl. Dus; zie je dat ene prachtige kunstwerk en weet je het zeker, maar kost het wat meer? Gewoon doen! Inrichten met een kleiner budget is dus ook stijlvol inrichten.

interieurfoto met schilderij 'Feeling Emotion' van Buttner

Schilderijen voor een stijlvolle woonkamer

Of het nu gaat om een kleurrijke wanddecoratie of een modern schilderij; kunstwerken maken iedere interieur stijl sfeervol en persoonlijk. Juist dat laatste maakt het soms lastig om naar het perfecte item te zoeken.

Gelukkig biedt Kunstvoorjou.nl schilderijen die niet alleen passen in een stijlvol interieur, maar ook passen bij jouw persoonlijkheid. Heb je geen idee wat je persoonlijke stijl is? Doe dan de test 'welk schilderij past bij mij'. Wat is jouw interieur stijl en voor welk schilderij ga jij?

Anna van Zanten © 2018