• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Souvenirs in je interieur

Souvenirs in je interieur

Elke zomer komt iedereen wel terug met een souvenir, of we naar het verre oosten zijn geweest of dicht bij huis zijn gebleven. No problem! Met deze tips en ideeën zorg je dat je reisherinneringen onderdeel worden van je interieur en voorkom je chaos.

interieurfoto schilderij 'Sea Mirror' van Buttner

Een reiswand

Je hebt er vast al een van hangen; een wandplank. Simpel maar altijd handig. Door een wandopstelling te maken, kun je foto’s uitlichten en samen laten komen met je souvenirs. Combineer het met enkele tropische planten en je reiswand is compleet. Extra handig: souvenirs op hoge planken zijn veilig voor kinderhandjes.

interieurfoto schilderij 'Northwind' van Buttner

Stolp en letterbak

Ook een vitrine of een stolp biedt uitkomst. Terwijl ze van alle kanten zijn te bewonderen, staan je souvenirs veilig achter glas. Heb je een speciale of unieke aandenken aan je mooie reis? Zet hem dan als eyecatcher onder een luxe stolp op je tafel of dressoir. Zo kan niemand hem missen.

Staat er regelmatig een mooie reis op het programma? Ga dan mixen en matchen met al je mooie herinneringen. Alle souvenirs over de hele wereld komen prachtig tot hun recht in een letterbak. Van schelpjes tot handgemaakt souvenirs. Voeg na elke reis nieuwe items toe. Op deze manier creëer je een eigen mini-museum wand. Een letterbak met grote vakken kan natuurlijk ook voor de grote souvenirs.

interieurfoto schilderij 'Day at the Lake' van Irina

Dat ene mooie schilderij

Je herkent het wel, in het land waar je dat onwijs gave schilder hebt gezien, maar eenmaal thuis heb je er eigenlijk geen plek voor en beland het op de zolder. Jammer! Voordat je op reis gaat zou je alvast kunnen bedenken waar je iets wilt neerzetten of hangen en aan de hand daarvan een keuze maken. Heb je bijvoorbeeld nog een mooie smalle en hoge wand in de gang? Dan past een staand schilderij daar perfect bij, dan een liggende wanddecoratie. Omdat je hier al over hebt nagedacht hoef je niet meer een plekje te zoeken in huis, maar kun je het schilderij meteen ophangen. Het is ook veel leuker om gericht souvenirs te zoeken. Dit bespaart een hoop geld aan ‘rommel’. Je weet tenslotte waar je naar op zoek bent. 

Enjoy your vacation!

Anna van Zanten © 2017