• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Je bureau als inspirerende werkplek

Je bureau als inspirerende werkplek

De meeste mensen brengen in een week gemiddeld meer tijd op hun werk door dan thuis. Vaak zit je wel 8 uur per dag achter een bureau. Dan is het fijn als je je op je gemak voelt, je al je spullen bij de hand hebt en je bureau misschien zelfs wel een plek is die helemaal bij jou past.

thuis werkplek

Bureau en stoel van goede kwaliteit

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat het bureau en de stoel waar je op zit van goede kwaliteit zijn. Uren achter elkaar in dezelfde houding zitten is eigenlijk voor niemand goed, maar als het niet anders kan, kun je maar beter zorgen voor een goed bureau en een comfortabele stoel.

Jouw werkplek stylen

Als het gaat om de aankleding van je bureau vind je tegenwoordig op veel plekken mooie kantoorartikelen waar je je bureau mee op kunt vrolijken. Met notitieblokken, schrijfwaren en accessoires kun je je werkplek helemaal naar je eigen smaak aanpassen.

bureau

Aan de slag met de muren op je werkplek

Maar heb je er ook weleens aan gedacht om iets aan de muren rondom je bureau te doen? Een creatieve omgeving kan inspirerend werken. Want zeg nou zelf, een ruimte die met zorg is ingericht werkt toch veel fijner dan een saai, wit kantoor? Kies bijvoorbeeld voor een mooie poster, leuke lijsten of kies wat mooie kunst uit waar je de wanden in je kantoor mee aan kunt kleden.

Kunst aan de muur voor extra inspiratie

Is het niet heerlijk als je tijdens je werk om je heen kijkt en wordt omringd door mooie schilderijen of andere kunst? Hopelijk krijg je door de aankleding direct nieuwe ideeën om weer lekker aan de slag te gaan. 

bureaumeubelen

Online ideeën opdoen

Door sociale media, zoals Pinterest, kun je online talloze ideeën opdoen over de inrichting van jouw werkplek. Laat je inspireren door interieurs en werkplekken van anderen. Het is helemaal niet erg om jouw ideeën op die van anderen te baseren. Zolang je er maar voor zorgt dat jouw werkplek bij je past. Bij Kunstvoorjou.nl zijn veel geschikte schilderijen te vinden voor een werkplek.

Deze gastblog is een samenwerking met Huisenthuis.nl