• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Huis op (jouw) maat

Huis op (jouw) maat

Wat was het heerlijk om de zomer met z’n warme dagen en lange avonden meer buiten dan binnen door te brengen. Waarschijnlijk heb je de deur ook letterlijk een tijdje achter je dicht getrokken om te reizen, nieuwe plekken te ontdekken of tot rust te komen op je bekende vakantieadres. Nu de zomer ongemerkt is overgegaan in het volgende seizoen, richten we onze blik weer op de vertrouwde omgeving van ons eigen huis.

interieurfoto met schilderij 'Autumn Woods' van Aleksandra

Een huis dat je past

Dit kan een goed moment zijn om met vernieuwde aandacht naar de inrichting van je huis te kijken; waar je eet en slaapt, relaxt en werkt, waar je samen bent of je eigen plan trekt. Misschien merk je dat je sommige dingen meer, of juist minder, ruimte wilt geven en ga je dit najaar echt op zoek naar een grotere bank waar je met het hele gezin gezellig bij elkaar kunt zijn of is die royale lange eettafel inmiddels niet meer nodig en kies je voor een kleiner rond formaat. Je bent wel eens uitgekeken op de kleur van de muur die je twee jaar geleden nog zo prachtig vond, maar die nu een beetje saai geworden is of je zoekt gewoon een mooie passende eye-catcher aan de wand.

interieurfoto tweeluik schilderij 'Dark Skies 2' van Aleksandra

Interieur op maat 

Je wilt je comfortabel voelen in een interieur dat helemaal bij jouw leefstijl aansluit. Met een paar simpele richtlijnen kun je zorgen voor een inrichting ‘op maat’, jouw maat.

Het voelt prettIg als een kamer niet te vol staat en je voldoende bewegingsruimte hebt, maar ook niet te leeg waardoor de sfeer van de ruimte onpersoonlijk kan aanvoelen. Houd ruimte om de meubels heen, zodat je er makkelijk omheen kunt lopen of kunt gaan zitten. Leg een vloerkleed neer, die de meubels met elkaar verbindt. Kies voor functionele kasten waarin je zowel dingen kunt opbergen als laten zien. Laat het daglicht zoveel mogelijk binnenstromen en maak gebruik van de talloze mogelijkheden van kunstlicht en dimmers voor sfeer of gericht licht.

interieurfoto met schilderij 'Tierra Verde' van Aleksandra

Schilderij op maat

Natuurlijk wil je ook dat de kunst in je huis aansluit bij het maatwerk van je inrichting en heb je voorkeur voor, afhankelijk van de rest van de inrichting, een klein stilleven of een groot abstract drieluik. Gelukkig is het vaak mogelijk om het schilderij van je keuze op maat te laten maken of aan te passen. De kunstenaar begrijpt dat je een schilderij wat jou aanspreekt wilt laten passen bij de rest van het interieur en zal met plezier het kunstwerk voor je personaliseren, bijvoorbeeld in formaat of kleurstelling.

interieurfoto met schilderij 'Yellow' van Ines

Voorbeeld in mijn interieur

Soms is het moeilijk om je voor te stellen hoe een schilderij dat je erg mooi vindt zal passen boven je bank of eettafel. Bij Kunstvoorjou.nl hebben ze een geweldige tool waarmee je in 3 simpele stappen het schilderij van je keuze in een foto van je interieur te plaatsten. En natuurlijk in de juiste verhoudingen! Hier lees je hoe 'voorbeeld in je interieur' werkt. Bij elk schilderij vindt je aan de rechterkant onder 'winkelwagen' een blauwe knop waarmee je 'voorbeeld in mijn interieur' kunt starten.

Thera van Assen © 2019