• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Het zomerse gevoel in je interieur

Het zomerse gevoel in je interieur

Het is de afgelopen weken lekker tropisch in ons kikkerlandje. Alle deuren en ramen gaan weer wagenwijd open en we proberen zoveel mogelijk om binnen en buiten met elkaar te verbinden. Het verbinden is de afgelopen jaren een trend geworden die nu nog steeds door zet. Zo komen er steeds meer producten op de markt die voor zowel  binnen als buiten te gebruiken zijn. Zoals bijvoorbeeld geweven kunststof vloerkleden, het grote aanbod in accessoires en de kunst. Maar hoe verbindt je eigenlijk het zomerse gevoel van buiten met binnen? Hier vindt je enkele makkelijke toepasbare tips.

schilderij 'Fresh Morning' van Ines

Bloemen en planten

Bloemen en planten fleuren je interieur letterlijk en figuurlijk op.  Daarnaast zijn planten ook nog eens belangrijk, ze zuiveren namelijk de lucht. Dit kun je aanvullen met accessoires van natuurlijke kleuren en texturen zoals rieten manden, stenen en schelpen. Ben je niet zo’n planten liefhebber? Maar wel fan van de zomerse kleuren van buiten? Dan kun je er ook voor kiezen om een kleurrijke wanddecoratie of een schilderij op te hangen.

schilderij 'Californication' van Buttner

Kunst

Om in te haken op de wanddecoratie, kun je ervoor kiezen om te ‘wisselen’ met schilderijen. Zo kun je ervoor kiezen om een kleurrijk schilderij op te hangen tijdens de lente- en zomerseizoen. Breekt de herfst weer aan? Ga dan voor een wanddecoratie met warme kleuren. Een makkelijke manier om de seizoenen toe te voegen aan je interieur.

schilderij 'Regatta' van Ines 

Pasteltinten

Simpel maar effectief, zorg voor kleurige elementen. Hang een schilderij op met frisse kleuren en vervang die beige kussens door exemplaren met extra kleur. Tevens zijn pasteltinten dé kleuren van de zomer en uitermate geschikt voor deze periode. Licht, lucht en vrolijk. Over kussentjes gesproken, kies voor een lichte linnen stof. Dit geeft je interieur een frisse look.

Meubilair

Vaak gaan we ervan uit dat meubilair voor de tuin alleen voor buiten is. Maar sommige meubelstukken die voor buiten bedoelt zijn, kunnen binnen ook erg mooi staan. Denk aan meubels van steigerhout, rotan, riet, bamboe of hout. Dit geeft je interieur een stoere uitstraling. Combineer het echter wel met zachte accessoires. Deze combinatie geeft immers een strand effect in je interieur. Wie wil dat nou niet?

schilderij 'Flanders Fields' van Ines

Anna van Zanten © 2017