• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Het voorjaar is in aantocht

Het voorjaar is in aantocht

Het leek een eeuwigheid te duren; de maand januari, althans voor mijn gevoel. De feestdagen zitten er al even op, het is nog steeds donker buiten en het weer zit ook niet mee. Maar daar is tie dan...... de maand februari! Ondanks dat ze voor komende week winters weer voorspellen, krijg ik al zin in het voorjaar! Met deze simpele tips & tricks haal je in een mum van tijd het voorjaar in huis.

Frisse tinten

Een beetje voor de hand liggend, maar de meest simpele manier om de lente in huis te halen is met een fris bosje bloemen. Een mooi (veld)boeket met frisse kleuren laat je interieur er zonniger uitzien.

schilderij 'Flower Meadow' van Ines

Als je een nieuwe look in je interieur wilt creëren, zonder al te grote aanpassingen, kun je ook met accessoires gaan werken. Vervang de kussentjes op de bank voor exemplaren met zachte pasteltinten en vrolijke patronen.

Voorjaar en kunst

Ook door middel van kunst kun je het voorjaar in huis halen. Daarentegen kan niet iedereen een Picasso betalen. Maar iets origineels hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij de vriendelijk geprijsde schilderijen bij Kunstvoorjou.nl zijn veel prachtige bloemenschilderijen te vinden. Een ander idee; creëer een zelfgemaakte Art Wall. Dit kun je doen door gedroogde bloemen in te lijsten, zomerse teksten en vrolijke afbeeldingen op te hangen. Het resultaat is een prachtige mix van verschillende vormen, texturen en kleuren aan de muur. Simpel maar effectief.

schilderij 'Meadow Flowers 2' van Aleksandra

Volop licht

Om optimaal te kunnen genieten van het voorjaarslicht kun je de dikke wintergordijnen vervangen voor lichte exemplaren. Bijvoorbeeld een 'inbetween' met een linnen uitstraling. Het 'inbetween' filtert de vrolijke zonnestralen naar binnen, maar de inkijk blijft toch beperkt. Vervang meteen de donkergekleurde kaarsen door frisse lente kleuren. Een groepje kaarsen met verschillende formaten staat nog steeds gezellig!

drieluik schilderij 'Sunflowers' van Ines

Opvallend

Helemaal terug van weggeweest; het behang! Ik ben er helemaal weg van en deze lente mag het nog een tikkeltje spannender. Leuk!! Haal dat saaie effen behang van de muur en ga voor een abstract patroon of een opvallend printje. Plaats hier een daar wat mooie planten in huis, speel ook hierin met verschillende texturen. Plaats of hang ergens een vrolijk kleurrijk bloemenschilderij. En et voilà; een oase van lentekriebels. 

Zo haal je op een kunstzinnige manier het voorjaar in huis. Ik kijk er al helemaal naar uit!

Anna van Zanten © 2018