• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

GEUREN inkleuren

GEUREN inkleuren

Het is citrus of mint. Met mijn ogen dicht neem ik de omgeving in mij op. Mijn zintuigen staan aan. Het pallet aan geuren komt mij tegemoet. Open mijn ogen en zie frisse kleuren. Ik ruik een gele- of mintgroene geur. Ik voel mij direct thuis. Overmand door een geluksgevoel treed ik de ochtendzon tegemoet. Geur brengt mij onmiddellijk terug naar een bepaalde plek. Naar vroeger. Naar een vertrouwde omgeving. Ik ruik de momenten dat ik als kleine jongen naar het bos ging. Vanmorgen had ik mijn hardloopschoenen aangedaan. Ontspanning door lichte inspanning. De boomrijke omgeving geeft mij een vorm van rust. Geuren kunnen een omgeving maken of kraken. Geur is onlosmakelijk verbonden met onze herinneringen en emoties. Reukzin neemt grotere vormen aan.

Schilderij Meadow Flowers 2 van Aleksandra

Helend

In ons dagelijks leven hebben geuren een grote invloed op ons welbevinden. Geuren kunnen een kille ruimte, gezellig maken. Geuren kunnen ook aanzetten tot actie. Geuren zorgen voor sfeer en kunnen een gevoel van veiligheid en rust oproepen. Genietend van de omgeving dribbel ik mijn rondje. Het bankje in het bos is een fijne plek om te ontspannen. Met de geur van de paarse heide vers in mijn neus. Paars staat vooral voor relaxen, groen voor gezondheid en fitheid. Zonder twijfel mijn lievelingskleuren. Hand in hand met mijn lievelingsgeuren. Lievelingsgeuren zijn geuren die als aantrekkelijk worden ervaren. Deze voeren ons mee naar liefde en levenslust.

schilderij Meadow Flowers van Aleksandra

Verbeeldend

Mijn trimloop zet ik voort naar één van mijn favoriete waterpartijen in het bos. Onderweg vang ik de muffe geuren op van verdorde bladeren en krakend kreupelhout. De muffe geur wordt vaak verbonden met de kleuren bruin en oranje. Op de zwerfkei van ongekende afmeting langs het water zet ik mij neder. De zon werpt een groene gloed op het tafereel. De plantaardige geuren doen mij denken aan de rondreis door Midden-Amerika die ik in mijn jongere jaren maakte. De geur van de amazone komt mij tegemoet. De herinnering kan ik ruiken bij het zien van de groene weerspiegeling van het bos. Welke geur komt bij u op bij het zien van Forrest Impression 2?

schilderij Forrest Impression 2 van Aleksandra

Prikkelend

Mijn trimloop zet ik om in een wandeltempo. Beweeg me bewust. Geniet van de geuren en kleuren. De gezonde groene prikkel. Het buitengebied aan het einde van het bos is eveneens geurrijk. Andere begroeiing. Andere kleuren. Fruitige geuren kleuren de omgeving rood en rose.

schilderij Cherry Trees van Ines

De fruitboom schenkt mij een appel. Ben op de gezonde tour. Ik word bedwelmd door een geur die mijn hart sneller doet kloppen. Brengt herinneringen boven. Het past bij mijn opvoeding. Het past bij mijn levensstijl. Twee stuks fruit per dag. Niet alleen goed voor de gezond- en fitheid. De geur vind ik onweerstaanbaar. Of het nu citrus is of mint. Ontdek hoe u geuren inkleurt.

Bekijk hier alle schilderijen van Aleksandra

Bekijk hier alle schilderijen van Ines