• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

FAMILIE trek

FAMILIE trek

Het is tijd! Tijd voor elkaar. Wordt wakker uit uw winterslaap. Er op uit! Aandacht voor uw dierbaren. Nu de Siberische storm aan ons voorbij is getrokken, is de weg vrijgemaakt voor de lente. Mijn stille hoop en groot verlangen. Zonnig weer en frisse geuren van de natuur in bloei. Maar ook samen leuke dingen doen. Liefst in de buitenlucht. De beste manier om elkaar te laten weten dat je om elkaar geeft. Met vrije dagen in het vooruitzicht. Heeft u al plannen gemaakt? ‘Up to quality time!’

schilderij 'We are Family' van Ines

Droomhuis

U herkent vast wel de hectische wervelstorm van activiteiten die u week in, week uit bezig houden. De tijd glijdt voorbij bij het haasten om dringende taken te voltooien. Werk, school, kinderen naar de sport brengen, boodschappen doen, vrienden bezoeken en ga zo maar door. Tijd om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. De radio speelt ondertussen “Een eigen huis, een plek onder de zon”. Ook al bent u de trotse eigenaar van een droomhuis, het is goed om zo nu en dan eens uit te vliegen. Mijn top 3 is een boswandeling, een dagje naar het strand en samen genieten van de zonsopkomst.

Boswandeling

Lekker wandelen in het bos. De frisse lucht in. Een zuurstofrijke omgeving. Hardlopen om fit te blijven. Wandelen voor de nodige ontspanning. Ga de deur uit en zet uw zintuigen open! Zie hoe het zonlicht tussen de bomen de grond raakt. Bij een klein zuchtje wind ritselen de bladeren. De dennengeur en vers ruikende bosgrond bereikt uw neus. Om opgewekt en blij van te worden. Waar vermoeidheid spontaan overgaat in nieuwe energie. Een boswandeling ruimt uw hoofd op en u kan zich weer concentreren.

Dagje naar het strand

Ik kan weer helder denken. Adem verse zeewind in. Mijn haren wapperen. Een familie trekje! Een dagje strand wordt geassocieerd met positieve gevoelens als plezier en rust. Strand geeft het ultieme vakantiegevoel. Het geluid van de zee werkt kalmerend. De weidse leegte van het strand schept ruimte voor innerlijke reflectie en rust. Een strandwandeling is het perfecte moment om na te denken en gedachten op een rijtje te zetten. Op een rijtje, zoals de familie op het schilderij. Helemaal nergens aan denken, kan natuurlijk ook, als je daar behoefte aan hebt. Voel hoe uw voeten het zand aanraken, snuif de zilte zeelucht op en geniet van de zonsondergang. Plaats rust. Welterusten!

Zonsopkomst

Ik word wakker. De zon is nog net niet op. Aan de kleuren te zien, zal het niet lang meer duren. De horizon kleurt roze met blauw. Buiten is het stil. Plotseling doemt in de verte een fel geeloranje lichtpuntje op. Dat moet ‘m zijn. De zon! Voordat ik er erg in heb, is het een halve bol oranje vuur geworden, onderweg naar hoog aan de horizon. Ik dacht aan een schilderij.

Het leven zit vol afwisseling. Mocht u dat waar kunnen nemen, heeft u een geruststellende levensles te pakken: bruisende energie in de zomer, een tevreden gevoel in de herfst, zelfinzicht in de winter en een frisse blik in de lente.

Walter van Steen © 2018