• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Een persoonlijk interieur

Een persoonlijk interieur

Wat mij betreft is een interieur pas geslaagd als het duidelijk de persoonlijkheid van de klant ademt. Dit kan op verschillende manieren. Integreer een meubelstuk met een herinnering, een stoel die van een familielid geweest is, of een zelf opgeknapte kast in je interieur. Daarnaast kun je heel goed verschillende stijlen mixen en combineren, totdat jouw eigen identiteit in je interieur tot uiting komt.

interieurfoto schilderij Morning Walk van Irina

Karakter in je interieur

Foto’s en accessoires gemaakt vanuit ambacht spelen ook een grote rol. We willen weer meer karakter terug laten komen. En als het even kan niet van ver weg, maar uit onze eigen regio, of zelf meegebracht van een verre reis.

XXL maatwerk schilderij Rotterdam Skyline van Ines

Vorige week was Guilio Cappellini van het vooruitstrevende merk Cappellini (www.cappellini.it) in Nederland ter promotie van zijn nieuwe boek. Ik mocht er bij zijn en hij gaf ook aan dat het juist goed is om te combineren. Zet gerust een Cappellini stoel aan een Ikea tafel , een echte eye-catcher fauteuil van Cappellini bij een vloerkleed van VTwonen (of andersom) en combineer dat dan weer met de oude salontafel van oma, die je zelf een mooie kleur hebt gegeven. Juist dat maakt een interieur spannend en eigen. Ik denk dat ook hij dat jaren geleden niet had durven zeggen. Maar we willen meer eigenheid, meer identiteit, minder showroom uitstraling en minder standaardcombinaties. Met zijn merk wil hij ons laten lachen en dromen. Alles is mogelijk!

schilderij maatwerk Liquid Gold van Buttner

Persoonlijke kunst

Kunst is bij uitstek natuurlijk ook geschikt om je interieur meer persoonlijk te maken. Dit kun je doen door kunst te kiezen waar je iets bij voelt, iets mee hebt. Maar wist je dat je de kunstenaars van Kunstvoorjou.nl ook kunt vragen om hun kunstwerken naar wens aan te laten passen? Misschien past het werk beter in een ander formaat, wil je de kleuren aanpassen aan je interieur of heb je zelf een wens.

schilderij maatwerk Forbidden Fruits van Ines

Lees hier verder als je meer wil weten over maatwerk schilderijen!

Inge Lohman © 2016