• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Een naturel interieur, nooit eentonig

Een naturel interieur, nooit eentonig

Natuurlijk naturel

Opvallen zonder aandacht op te eisen, dat is de stille kracht van een naturel interieur. Spelen met de non-kleuren van hout, steen, touw, riet, zand, aarde, wol, linnen, leer en metalen. Mix en match, in een natuurlijke woonsfeer vullen de tegenstellingen elkaar aan. Steen is hard, metaal voelt koud, hout geeft splinters; wol kriebelt, linnen kreukt, canvas vertoont slijtplekken; zand en aarde glijden door je vingers.

interieurfoto schilderij 'Stormy Ocean' van Buttner

Is het de charme van de imperfectie of een verlangen naar pure eenvoud, die een naturel interieur zo aantrekkelijk maakt?! Een basic interieur, comfortabel, functioneel, warm. En licht, veel licht. Een naturel interieur reflecteert en absorbeert  elk binnenvallend licht. Meestal is less more, laat het materiaal voor zichzelf spreken. Kies voor een groot gebaar, dat zegt meer dan genoeg. Hout, steen en metaal als basis voor wanden en vloeren. Of het subtiele effect van natuurlijke materialen als accenten in je huis.

interieurfoto schilderij 'Tropical Mist' van Buttner

Nonchalant naturel in ongekunstelde kunst

Schilderijen in aardetinten passen zich moeiteloos aan bij het naturel kleurenpalet. De natuurlijke woonsfeer heeft altijd iets vanzelfsprekends en ongekunsteld. Een schilderij in verstilde aardetinten kan een geweldige versterking zijn in het naturel interieur. Het zal aandacht trekken, juist omdat het in perfecte harmonie aansluit bij basic materialen en naturel accenten.

interieurfoto schilderij 'Forest Impression 2' van Aleksandra

Bruinen, grijzen, witten en zwarten – niet voor niets in meervoud geschreven, want samen leveren ze een boeiend en genuanceerd kleurenspel. Gecombineerd met stoere metaalkleuren, zilver, koper en goud. Of gewoon een klein, krachtig kleuraccent in blauw of rood.

Naturel met okergoud

Okergoud is de trendkleur van 2016. Een warm  geel, met een beetje bruin of goud. Helder genoeg om aandacht te trekken en subtiel genoeg om natuurlijk te ogen. Een kleur van contrasten; rijk, vol, aanwezig goud tot stemmig, eenvoudig, aards geelbruin. Okergoud kan een fascinerende kleurtoevoeging geven in een naturel interieur. Het warme okergeel weerspiegelt goud, koper en het licht van de zon en laat zich goed mengen met de soberheid van hout en steen. Maar ook een vriendelijke kleur die fantastisch combineert met pasteltinten.

interieurfoto schilderij 'Atlantis Gold' van Buttner

Okergoud in een groot gebaar

En een fantastische kleur die lente en zomer weerspiegelt, denk aan een interieur met veel wit en licht hout, aangevuld met vlakken warm geel en goudgele accenten. Een wand in een warme geeltint, gecombineerd met een houten vloer en veel wit, is een prachtig statement voor je huis. Hoekjes met accessoires en kunst in subtiele pastelkleuren maken het plaatje compleet. De warmte van de zon in okergoud kan ook versterkt worden door het te versterken met enkele krachtige kleuren: magenta of helder blauw

interieurfoto schilderij 'Golden Bay' van Aleksandra

 Een naturel interieur met eigenheid en karakter, een geweldige plek om helemaal thuis te zijn!

Thera van Assen © 2016