• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Een bijzondere eye-catcher in je interieur

Een bijzondere eye-catcher in je interieur

Op zoek naar een eye-catcher in je interieur? Je kunt je interieur met slechts een paar simpele aanpassingen een stuk specialer maken. Er zijn verschillende elementen die een eye-catcher in je huis kunnen zijn. Dat kunnen bijzondere meubelstukken of levensgrote kunstwerken, maar ook bijzondere materiaalsoorten.

Of het nu in de slaapkamer is of in de woonkamer, één ding is zeker; bijzondere elementen zijn anders dan anders en geven een uniek effect aan de ruimte en trekken tevens de aandacht. Ik ben gek op originele spullen en zoek dan ook altijd naar opvallende meubels of accessoires als ik een ruimte binnenloop.

interieurfoto met schilderij 'Rainforest' van Buttner

Vintage meubels

Vintage is op dit moment erg hip. Veel interieurs hebben er iets van staan, zoals antieke stoelen of kasten. Ze hebben een oude, duurzame uitstraling. Daarom past deze look in onze snelle maatschappij. De wereld en alles om ons heen wordt steeds sneller, maar op interieurgebied is er een neiging naar het verleden. Prachtige, vintage stoelen zijn hier een voorbeeld van. Ze zijn immer bijzonder en uniek. Doordat ze een paar jaar oud zijn vindt u ze bijna nergens meer. Daarom past een vintage stoel in elk interieur, van modern tot Engels.

schilderij Maya van Buttner

Blikvanger aan de muur

Men gebruikt over het algemeen rustige tinten in het interieur, bijvoorbeeld taupe-grijs. Dit is een gemakkelijke basis voor zowel een schilderij met rustige tinten als een kleurrijke blikvinger. Een gekleurde wanddecoratie werkt namelijk meer op ons gemoed dan wij denken. Daarnaast doet een mooie poster of prachtige foto het goed als eye-catcher aan de wand. Een kleine aanpassing die voor iedereen betaalbaar en haalbaar is. Wat dacht je van bijvoorbeeld een mooie foto uitvergroot aan de wand, of een grafische poster?

schilderij Illusions van Ines

Green eyes

De Botanische trend is overal terug te vinden en zorgt ervoor dat er meer groen wordt toegevoegd aan het interieur. Het mag tegenwoordig niet meer ontbreken! Je kunt deze prachtige kleur zoeken met Botanische prints aan de muur, op het servies, behang, gordijnen etc. Je kunt het zo gek niet bedenken. Groen komt veelvuldig terug in het huidige moderne interieur.

Anna van Zanten © 2017