• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Boho chic interieur

Boho chic interieur

Bohemien is een levensstijl. De stijl kenmerkt zich door de sterke invloeden vanuit de Hippie-tijd. Bij deze stijl komen nonchalante, wellicht rommelige, interieur elementen samen met chique details in afwerking. Je kunt de Boho chic stijl overal in je huis toepassen met materialen, vormen, prints stoffen en planten. Bij deze woonstijl geld: kies wat jij mooi vind! Eigen ideeën, verzamelde items van jullie mooie reizen zijn meer dan welkom. Het draait in deze stijl namelijk om het vrij zijn.

schilderij Rainforest van Buttmer

 Rainforest - Buttner

Rust

Wil je de Boho chic woonstijl toevoegen in jouw woonkamer? Zorg ervoor dat de basis van je interieur zo rustig mogelijk is. Omdat de woonaccessoires en wandecoratie binnen deze trend vaak al erg aanwezig zijn, is rust wel zo fijn. De kleuren binnen deze woonstijl zijn geïnspireerd uit India. Okergeel, azuurblauw, terracotta, roze. Je kunt het zo gek niet bedenken. Gaat je gevoel meer voor vrolijkheid? Kies er dan voor om fellere kleuren in je interieur te voegen. Je gaat dan meer naar de Ibiza-look. Dit kun je leuk toepassen met opvallende meubels, kussentjes, vloerkleden etc. Maar zoals we al zeggen; houdt de basis rustig. Het hoeft tenslotte geen kermis te worden.

schilderij Wild Poppy van Ines

Wild Poppy - Ines

Variëren

De echte hippies zijn helemaal weg van allerlei verschillende texturen, liefst gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Gooi het gerust allemaal bij elkaar! Hoe meer materialen in een kamer, hoe beter. Leg bijvoorbeeld dat mooie linnen stofje eens naast metaal. Zet die gave plant bij een bakstenen muur. Een perfecte match zorgt er juist weer voor dat het een geheel lijkt.

Kunst

We stylen af met schilderijen van Kunstvoorjou.nl. Door kleurrijke exemplaren toe te voegen aan de styling zorg je voor een frisse look. Wat ook zeker niet mag ontbreken in de Boho chic woonstijl zijn de kleurrijke prints.

schilderij Illusions van Ines

Illusions – Ines 

De Boho chic woonstijl is goed te combineren met andere woonstijlen. Pas toe wat jij vooral mooi vind, dan leef je al de belangrijkste regel.

Anna van Zanten © 2018